Szerintetek milyen páros a bika férfi, skorpió nő?
Én hármat ismertem, mi vagyunk az egyik a férjemmel.
Mind a három szuper páros! A kapcsolat még többedik évében is mind a három páros olyan volt, mint a fiatal szerelmesek:)
Ha valaki lát minket, így tíz év után is azt hiheti, hogy még friss a szerelmünk. Viszont nagy meló volt így összecsiszolódni!
Személyesen nem ismerek egy ilyen párt se, de én bika vagyok, és egyszer ''kavartunk'' egy skorpióval. Millió más dologtól is függ a dolog(!), de ha csak horoszkópot nézünk, az az asztrológusok szerint a leglehetetlenebb párosítás. A két jegy jóformán szöges ellentéte egymásnak, kapcsolatuk viharos ezért kicsi az esélye hogy mély, bensőséges kapcsolatba kerülhessenek, de ha egyszer sikerül, akkor ez lesz az a páros akiknek semmi sem akadály.
Egy horoszkópos oldalon ezt olvastam. Én mindenesetre tartok a skorpióktól ilyen téren.
Számomra jókora negatív élményt jelentett eddig a bika jegy. Az emberkém nagyon tudta tenni a szépet, de mint kiviláglott, a sunyiságát leplezte a stílusával, és nekem a nyílt jellemű férfiak a zsánereim :) Persze, nem állítom, hogy minden bika fickó ilyen, korántsem. Humorizálás terén 5*, de ha véletlenül elevenébe nyúltam (rajtakaptam egy sunnyogásán), akkor nagyon meg tudta játszani az értetlen és ártatlan barikát :D A másik, hogy én szeretek pörögni, de őt sosem tudtam otthonról kirobbantani, szinte semminemű program kedvéért sem :D Most, hogy így belegondolok, tényleg egymás ellentétei vagyunk :)
Skorpió nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!