Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ki mit gondol a skorpiórol?

Ki mit gondol a skorpiórol?

Figyelt kérdés
2011. dec. 26. 02:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Trópusi állat, mérge a farkában van.
2011. dec. 26. 08:10
 2/13 anonim ***** válasza:

Bear Grylls válasza:

Fehérjetartalmuk miatt nagyon táplálóak ha sivatagi környezetben kell életben maradni, és más étel nem elérhető.

2011. dec. 26. 10:10
 3/13 anonim ***** válasza:
Ez egy trópusi állat.
2011. dec. 26. 11:06
 4/13 A kérdező kommentje:

Konkrétan arra gondoltam,h. milyen típusú ember.

Mert ugye horoszkópról van szó?!

2011. dec. 26. 16:00
 5/13 anonim ***** válasza:
47%

Elég "érdekes" emberek, nekem volt skorpió barátom, akivel egy rakat ****t ért a "kapcsolatunk", minden haverja fontosabb volt, ha szólni mertem, hogy velem nem törődik senki, akkor ku.ss volt a nevem, de a többieket a tenyerén hordozta, a legnagyobb szarban is a hátamat tartottam érte, hogy ne bántsák, és mindig mellette álltam és segítettem neki ahol csak tudtam, fordított esetben úgy farolt ki mellőlem, hogy öröm volt nézni (és olyan nyugodtan tudott aludni ezután is, hogy a mai napig a fejemet fogom).

véleményem szerint elég számító, élősködő, becsapós és hazudós emberek (persze TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!!), akiknek addig vagy jó, amíg van pénzed (ez csajokra is igaz!), de egy-két elfogadható d_gásnál többet ne várj tőlük (bár azt is szeretik hangoztatni, mekkora lepedőakrobaták, aztán havi 1x, ha feláll, és akkor is elég... tré a dolog, no mindegy), vagy max annyit, hogy megtanuld általuk azt - amennyiszer beintenek a középső ujjukkal és eltaszítják a kezed, amikor szeretettel fordulsz feléjük - hogy hogyan kell megacélozni a szívedet, hogy máskor ne tudjon senki belebarmolni. Erre pont tökéletesek. lehet lepontozni!

egy elkeseredett, összetört szívű lány

2011. dec. 26. 20:10
 6/13 A kérdező kommentje:

Elkeseredett, összetört szívű lány!

Szerintem ez nem minden esetben igaz.

Én nekem is ez a horoszkópom,a kínai meg: kutya.

Nekem is volt már egy,pár kapcsolatom .

Mindegyiket tiszta szívemből szerettem,hűséges voltam lásd: kutya, és egy-kettőnél én is csak akkor voltam jó ha volt nálam cash!

Úgyhogy majdnem hasonlóképpen jártam mint te.

Nagyon sajnálom ami veled történt.

Üdv.:Jokes29.

2011. dec. 26. 20:30
 7/13 anonim ***** válasza:
56%
Az egyik legkülönlegesebb jegy szerintem. Én szinte a rajongójuk vagyok :) Lenyűgöz az összetetsségük, hogy egyszerre titokzatosak, dominánsak, intelligensek, manipulátorok, de ennek ellenére törékeny lélekkel, érző szívvel rendelkeznek, amit vaskos falak közt rejtegetnek. Hihetetlen az akaraterejük, a keménységük, és az, ahogyan magányosan, titokban próbálják kezelni érzelmeiket. A legnagyobb szerelmeim mind skorpió pasik voltak, megfejtendő rejtélyek számomra, igazi kihívást jelentenek, tele izgalommal, elmeharccal...mint egy kirakós játék. Hatni tudnak másokra, érzelmekre, gondolatokra, szinte úgy tudnak irányítani némelyeket, mint egy hipnotizőr. A legjobb barátnőim között is sok skorpió volt, és a családbeli példaképem, a keresztanyám is az.
2011. dec. 26. 22:34
 8/13 anonim ***** válasza:

Összességében azt gondolom, hogy minden "skorpió" egyéniség, mert még 2 ugyanolyannal még nem találkoztam.

Ismerek egy lányt, aki egy két lábon járó jégcsap, csak 1-2 embert szeret a bizalomkörébe fogadni, a "kint maradtakat" nem veszi emberszámba, majdnem mindenkivel versenyzik, állandóan ugrásrakész, szúrós szemű, vitriolos nyelvű, kitartó, energikus, titokzatos.

A másik ismerősöm mindig vigyorog, csupaszív teremtés, szinte issza a beszélgetőpartnere szavait, könnyen elsírja magát, gyakran önbizalomhiányos állapotba kerül, nem zavarja, ha a szeretteiért hülyét kell csinálnia magából és a kelleténél többször szorítja a háttérbe a saját igényeit.

Én is skorpió vagyok, ilyen: minden érdekel, ami körülvesz, imádok társaságban lenni, mindenben a fejlődés lehetőségét szimatolom, egy párkapcsolat lényege szerintem az, hogy 2 ember jól érezze magát egymás társaságában, és ebbe nem fér bele az érdek (anyagi vagy akármilyen), szerintem jobb adni mint kapni, valamint korán kelek, hogy aznap is aranyat leljek.

Fiú skorpiókról nem sokat tudok mondani, mivel egyet ismerek mindössze, aki történetesen majdnem olyan, mint az általam elsőként felvázolt leányzó, kivéve, hogy ez a srác gyakrabban oldott és poéndús.

2011. dec. 27. 13:56
 9/13 anonim ***** válasza:

A leírtak is mutatják, hogy nagyon nem lehet bekategorizálni egy embert a csillagjegye alapján. Én is skorpió vagyok ugyanis, de amit az 5. válaszoló leírt, az egyáltalán nem passzol rám. Amit a 7. válaszoló írt, az már inkább. Talán már szinte mintha rólam írta volna.

Amit a 8. válaszoló írt, az első skorpió-jellemzése is rettentően távol áll tőlem, a második viszont már valahol hasonlít.

bár egy helyen azt olvastam, hogy két skorpiótipus van. Ott is ez a két tipus volt leírva, amik itt olvashatóak.

Ez alapján viszont valami mégis csak van a dologban. Nem tudom.

2011. dec. 27. 16:09
 10/13 anonim ***** válasza:
Ez baromság. Ugyan annyira nem értek hozzá, de kibic sem vagyok a témában de azt tudom ,hogy az hogy valakinek a napjegye skorpió az még semmit sem jelent. Egyrészt a kínai horoszkóp sem hülyeség (olvassatok utánna , pl: egy tigris évében született ember valószínűleg dominánsabb ,önzőbb stb mint mondjuk egy nyúl vagy kutya évben született) meg az indiánok is tudtak valamit. És ott van még a holdjegy, aszcendens valamit a naprendszerünk bolygói - eddig tudom és ezeknek még vannak házaik ,szögeik stb ehhez már nem értek csak hallottam róla. Szóval ez így édes kevés. Én is hülyeségnek tartottam de pl nekem elmondták ,hogy nyilas jegyben születtem és a "szakértők" mindig hmm nem skorpiót mondtál ,vagy te nem skorpió vagy? És neten is ki lehet számítani hogy nekem mondjuk 7 bolygóm is a skorpióba "áll" .
2012. jan. 2. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!