Miből gondol-juk-játok, hogy létezik az 51. körzet?
....
na gratula tudtam hogy van olyan szűklátó kürő aki még nem hiszi el az 51-es körzetett.
és vedd el a helyesírási kéziszotárt :D
igaz nekem is nem a legjobb a helyesírásom :D
am és a Google Earthal tényleg meg lehet nézni
előtte néz utána mnidenhol aztán ugass
Szia!
Nem is olyan régen volt a NatGeo csatornán egy dokumentum film, amely az 51-es körzetről készült. Azokkal az emberekkel készítettek riportot, akik az 51-es körzetben DOLGOZTAK!!!! Tehát létezik!! A dokumentum film kb. 1 órás volt, s ez alatt rengeteg dolgot elárultak repülőgép kísérletekkel kapcsolatban, ám a bácsi a végén elhintette, hogy ,,EZ CSUPÁN EGY RÉSZE ANNAK, AMI OTT TÖRTÉNT". Olyan is elhangzott, hogy az 51-es körzet egy még titkosabb dolog fedő story-ja is lehet.
Üdv Károly!
Az 51-es körzet létezik.Nézd meg Google Earth-ban.Igaz néhány épület,vagy valami ki van "radírozva" a képen.Pont úgy,ahogy a kecskeméti katonai reptér egyes részei.Szóval valamit tuti titkolnak ott.Erősen megkérdőjelezhető,hogy mi is folyik ott valójában.A hivatalos magyarázat szerint titkos repülőgép kísérleteket végeznek ott.Állítólag a lopakodógépeket fejlesztették itt ki,és egyéb más haditechnikai eszközöket.
Persze mendemondák szerint űrlényeket tartanak ott,meg különböző mutáns lényeket próbálnak barkácsolni genetikailag.Ezt terjesztették annó a nácikról is,de ezekre semmi bizonyíték nincsen.Ezt a teóriát én is meredeknek tartom,de simán el tudom képzelni,hogy sokkal fejlettebb technológiát birtokolnak,mint amit álmodhatnánk.Abban is biztos vagyok,hogy más nagyhatalmaknak is megvan a saját 51-es körzetük,csak azok még ennél is titkosabbak.
am én azt olvastam hogy elvitték már onnan amit titkolni kell vagy nem tudom.
szerintem 100% hogy van föld alatt nagyobb része.
cöh sok bázis van :D
ami a 51-es körzetnél durvább az a Dulce bázis :)
azt is megprobáltam megkeresni a Google Earthal de találtam valami kiradirozodott rész mnit az 51-es körzetnél van , ott találtam ahol elvileg a Ducle bejáratának kéne lennie :)
am de azt nem valotta be asszem.
de ha egyszer elkapnak ott :D kinem jutsz többé :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!