Mi köze van a bolygók állásának az emberek személyiségéhez?
Ők sem tudják, csak bután hisznek benne. Már én is megpróbáltam kiszedni belőlük, de nem ment.
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__asztrologia-horoszko..
Talán máshogy hat gravitáció vagy mágnesesség alapján a nagyon érzékeny agyra, s ettől máshogy viselkedsz, mondjuk idegesebb vagy aznap és könnyebben beszólsz valakinek és így beteljesül az aznapra ígért veszekedés.
A személyiségre is hatással lehet, ha mondjuk nehezítik az agyad ezek az erők születésedkor, akkor lustább és passzívabb leszel, míg tüzesebb hatások esetén egy örökmozgó ember születik.
Ezt ugye nem gondoltad komolyan? :D
Gravitáció, mágnesesség meg a bolygók :DDDDD
Azt mindenki érzi, hogy néha rossz napja van, és ez lehet a bolygók állásától.
PL a 99-es napfogyatkozás előtt én nagyon ingerlékeny voltam, és kerültem is az emberi társaságot, nehogy rosszat tegyek/mondjak.
A leánder példám fölött elsikkadtatok. Csak augusztusban gyökerezik. A mák csak februárban két hetében kel ki. Mennyivel bonyolultabb az ember,mennyivel inkább hat rá, hogy éppen hol van - nem csak a Földön, de a naphoz vagy a Szaturnuszhoz képest is.
A bolygók még a Napra is hatnak megváltoztatják a napfolt - tevékenységét is , s az is hat a földre is...ez csak egykicsiny szelet.
Hallottál a "lepkeszárny-effektusról" ? Ez is olyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!