Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Halak nő és Vízöntő férfi...

Halak nő és Vízöntő férfi kapcsolata?

Figyelt kérdés
Csak értelmes válaszokat kérnék, tudom sokan nem hisznek benne. Én viszont kíváncsi vagyok rá hogy mi alakulhat ki ebből, mert eddig minden horoszkóp igaz volt a kapcsolataimra..
2011. dec. 8. 13:17
 1/4 anonim ***** válasza:
nem tudom, mit írnak. Saját tapasztalat(halak,N) a Vízőntőkkel: reménytelen, szép szerelmeim
2011. dec. 8. 15:26
 2/4 10 deka farhát ***** válasza:
Fordított helyzetben voltam. 5 hónapot bírtunk.
2011. dec. 15. 12:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Aha én is voltam fordított, és mi is kb 5 hónapot, de én elhagytam a halakat, mert sajnáltam, hogy kínlódik mellettem. Nem ugyanazok voltak a céljaink, de utána barátok maradtunk.

Azóta van neki egy nyilas. Nekem meg egy rák.

És ez így jobb :D

2011. dec. 19. 15:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem az öcsém(18) halak én meg vízöntő vagyok (20F) és nagyon jól kijövünk, ő a legjobb barátom, de szerintem inkább azért mert kos az aszcendensem. A halaknak nagyon jó kiegyensújozó energiájuk van. Nem akarnak befojásolni ami nagy plusz pont a vízöntőknél:)
2012. jan. 1. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!