Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyen az Oroszlan jegyu no...

Milyen az Oroszlan jegyu no es a Rak ferfi kapcsolata?

Figyelt kérdés
Oroszlan no es Rak ferfi parkacsolatra lennek kivancsi hogyan mukodik.Most talalkoztam egy rakkal es elso perctol nagyon szerelemes ez lehet komoly vagy csak fellangolo?mert a horoszkopjukban azt irjak,hogy naluk ez tobbszor elofordul
2011. márc. 24. 10:11
 1/6 anonim válasza:
minden eset egyedi!
2011. márc. 24. 10:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Én rák nő vagyok, a párom oroszlán. Hát mit monjak, nem egyszerű, tűz és víz.. Már nagyon régóta tart, de ilyen viharos kapcsolatom még nem volt. Ha fiatalabb és lelkileg erősebb lennék, már kiszálltam volna belőle. Csak hát ő oroszlán, nem tűri hogy én csak úgy "kirúgjam"..
2011. márc. 24. 10:36
 3/6 anonim válasza:
Én Rák vagyok, a sógorom Oroszlán. Sose tudnék vele élni, vagy párkapcsolatot teremteni.Perzse nem azért mert a férjem öccse (bár ez nyomós ok:D) de mint ember brrr. A lényeg, hogy szerintem a Rák és az Oroszlán ritkán alkot szerencsés párost.
2011. márc. 24. 10:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Oroszlán vagyok,nő . 1évig tartó csodálatosan szép kapcsolatom volt a párommal ,aki rák volt ...jol kijöttünk egymással és nagyon szerettük egymást,és ha nem lettem volna hülye és fiatal,talán még most is tartana .szerintem jó páros,bár a horoszkop szakértök szerint nem igy van ...hát lehet ,hogy ezért is lett vége:S azert sok sikert!
2011. márc. 24. 15:36
 5/6 anonim válasza:
Fele jót, fele rosszat tudok írni. Én oro lány az exem rák - nekem ő múltban élő, nem egyenes, hezitáló. Bennem nem szerette a pörgősséget, határozottságot (túl sok voltam neki). Egyik b.nőm szintén oroszlán és a férje rák: ők remekül vannak (sok éve)! Én is szeretem a férjét, nagyon jó fej! Az exem július elejei a b.nőm férje rák jegy utolsó napjainak vmelyikén született.
2011. márc. 24. 16:26
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

én oroszlán/ nő a párom rák/ffi.

Jól kijövünk, még senkitől nem kaptam ennyi " érzelmi támogatást". nagyon ráérez ,arra ,mint szeretnék. Jó a szex.

Negativumok. Soha nem megy sehova, otthonülő, én meg pörgős vagyok.

Szeretné ,ha a gyermekei anyja lennék, de én még szeretnék élni.

Ergo jó is rossz is van benne.

2011. márc. 26. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!