Halak jellemzése?
Figyelt kérdés
Félre ne értsétek nem az a kérdésem,hogy Halak meg mit tudom én Kos férfi összeillenek e.abban nem hiszek és az nem is érdekel.hanem hogy más halak csillagjegyű ember is ilyen.vagy milyen a tapasztalatok olyan emberrel előre is köszi a leírásokat :)2011. dec. 3. 17:37
1/10 anonim válasza:
hát én halak vagyok.eléggé érzékeny,kissé zárkózott,de akivel barátságban vagyok vagy közel áll hozzám ahhoz foggal-körömmel ragaszkodom.és nagyon jók a megérzéseim .
szeretem a természetet,főleg a vizet ,állatokat,nagyon megnyugtat.
párkapcsolatban romantikus,hűséges és nagyon tudok szeretni.
(18L halak,párom 33F vízöntő)
2/10 anonim válasza:
Nekem apukám halak, nagyon érzékeny, sértődős, de iszonyú jó humorú :D
3/10 anonim válasza:
én is halak vagyok az előző válasz ilik rám könyen meg sértődök tudok agreszivleni de a baráti körömbe jókat pojénkodok.
4/10 anonim válasza:
egy kis skizó én párosul néhány halaknál. egyik halacska szépen úszik az árral, a másik pedig szembe vele...
5/10 anonim válasza:
Halak vagyok én is, szóval tudok mondani pár szót.
Mint ahogy előttem is említették, az érzékenység.
Ha jellemeznem kéne szavakkal, akkor: érzékeny, optimista, befelé forduló, művészet iránti érdeklődés, önfeláldozó, mondhatni mártír, jó humorú.
Külsőleg pedig azt szokták mondani, hogy igazán kellemes megjelenés. Bájos.
6/10 anonim válasza:
*olykor befelé forduló
Előző voltam. Elnézést.
7/10 anonim válasza:
Szerintem elég makacs is, és ha valami nem tetszik, akkor kínlódik, sajnáltatja magát. Bár lehet, hogy ez az érzékenység miatt van. Az viszont biztos, hogy jó humorú :D
8/10 Hagenti válasza:
Halak vok.érzékeny, szókimondó, érzelmeimet elfolytom, gyors haragú,jó humor.
9/10 Hagenti válasza:
Ja és gyűlölöm a sok embert.Legszívesebben egész nap otthon űlnék egyedül.És depis vok.
10/10 A kérdező kommentje:
igen én is észre vettem magamon,hogy magamban tartom az érzéseimet túlságosan senkinek nem nyílok meg nem is nagyon van akinek megtudnám senki nem igen akar meghallgatni.
2012. jan. 31. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!