Ilyenkor mi van?
Figyelt kérdés
alapvetően a nyilas jegyében születtem, melynek a leírása nem igazán egyezik velem. Kiskoromban nagyon megváltoztam egy barátom hatására, és én így érzem jól magam, tehát nem követek semmiféle " parancsot " úgymond, hogy én ilyen legyek, csak így alakultam ki.
Például mondom az optimista jellemzést a nyilas birtokolja, viszont én magamat realistának gondolom, viszont a környezetem kivétel nélkül mind pesszimistának mondd. Az is van, hogy higgadt, nyugodt, remészetem van, aminek pont az ellekezője vagyok, ugyanis pszchológushoz járok, és gyógyszereket szedek az idegrendszerem miatt.
2011. nov. 4. 17:27
1/5 anonim válasza:
Ilyenkor az van, hogy ez az egész asztrológia egy marhaság. Nincs tudományos alapja, nem több babonánál.
2/5 anonim válasza:
Mert az újságszéli horoszkóp az viccnek is rossz. Nagyon sok dolog befolyásolja egy ember viselkedését, közérzetét! Én nem hiszek az ilyenben, de gondolj bele a csillagok és bolygók közvetlenül nem tudnak hatni rád.
3/5 User 4574 válasza:
Nem csak a napjegyed számít, alapvetően kb 20 fajta elrendezés összessége határoz meg egy jellemet, de persze a szabad akarat az örök. BTW, az asztrológia minden, de nem babona. Csak azon gondolkozz, ha a hold a világ tengereit megmozgatja, akkor milyen egyéb hatása lehet még, amiről még csak nem is sejtjük, hogy létezik. Például a menstruációs ciklus is erősen kapcsolódik hozzá. Nézz utána.
4/5 anonim válasza:
Persze, meg a vérfarkasok, meg a reptoidok. Naná!
5/5 anonim válasza:
Valószínűleg dominánsabb az aszcendensed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!