Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Vannak álmaim, amit később...

Vannak álmaim, amit később bekövetkezni látok. De már nem csak álom formátumban, hanem éber állapotban villámképeket is látok, amik később bekövetkeztek. Mi lehet ez? Már félek az álmaimtól!

Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 15:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
mejutka vagyok: helyesbítek pontosabban azt írtam hogy meg akarok halni de nem önkezemmel és úgy beszélek magamról mint aki egy senki. Annak is érzem magam De azért mert nem értenek meg. És le is írtam hogy a megnemértés miatt érzem ezt a halálvágyat. Ma éppen nem de egyre sűrűbben vannak ilyen napjaim. És az alapkonfliktusom tisztázása a pocsék arcmemóriámon meg a hajfestéken bukik el. Ő persze meg azt hiszi hogy gyűlölöm és látni sem akarom.Helyre tudnék hozni mindent de neki kellene hogy elsőként megértsen.A másik meg az hogy nem hisznek a szavamnak. És csodálkoznak hogy nem hiszek magamban. Legalább arra írnának vissza ami pozitív ha újra felvennénk a kapcsolatot vele és mindenki mással tartósan pozitív tudnék lenni. Nem értenek és ezért vagyok elkeseredve.Az egész életemet mások segítésére tettem fel mert én nagyon sokat voltam egyedül a problémáimmal. Attól hogy valakinek problémái vannak attól még ember. És nem tudunk minden problémát egyedül megoldani. Életem egyetlen problémája az hogy menekülnek. De nem értik.
2011. okt. 7. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!