Az ikrek általánosságban szerintetek milyen emberek?
Figyelt kérdés
Olyanok véleménye érdekel, akik hisznek az asztrológiában, és nem az olyanoké, akik szeretik ócsárolni. Mellesleg azért teszem fel ezt a kérdést, mert lehet van róluk jellemzés, ám engem mások véleménye érdekel ezesetben. Köszi.2011. okt. 2. 17:29
11/21 Zimu válasza:
(már mindent elmondtak értelmeset nem tudok hozzáfűzni de egy poént hiányoltam az elejéről) :
Az ikrek általában olyan emberek akik testvérek és úgyanúgy néznek ki. XD
12/21 anonim válasza:
engem még egy ikrek sem b@szott át,és velem hűségesek voltak. a barátok is és a párok is..én csak jót tudok róluk mondani.
13/21 anonim válasza:
Az ikrek bár iszonyatosan vágynak a szerelemre, képtelenek azt megélni, Nem bírnak vagy nagyon nehezen állapodnak meg,ők az örök nyughatatlanok, rendkívül jól "játszák" az aktuális szerepüket akár a házasságot is, de valójában, mindig új impulzus kell nekik, nem véletlen hogy oly gyakori náluk a hűtlenség, könnyen az emberek bizalmába tud kerülni, mert rendkívül intelligens ,elbűvölő személyiség, a társaságban hamar a középpontba kerül. Szabadelvű emberek, utálják ha korlátozzák őket, ezért nagyra értékelik azt, hogy személyes szabadságukat a partnerük nem veszélyezteti. Az ikrek képesek bármit megunni, illetve könnyen elcsavarhatja a fejét valaki, mivel az állandóság örök ellensége, illetve folyton hajtja a kiváncsiság, az újdonság élményének keresése. Mint írtam a hűség emiatt sajnos nem erősségük. Az ikrek addig vonzódik valakihez amíg az illető le tudja nyűgözni, könnyen ráun emberekre. Az ikrek legfontosabb feladata ezen felülemelkedni, értékelni az állandóságot, a szeretet, elfogadni a másikat olyannak amilyen azért szeretni amilyen, és megtanulni önmagát adni és elfogadni.
14/21 anonim válasza:
Hűtlenség nem igaz rám, a javarészt többi igen. Tényleg megunok bármit elég hamar és mindig vmi változatosat akarok csinálni.
Nem hiszek az ilyen dolgokban, de mégis elég sok minden igaz rám ezekből amiket írtatok az ikrekről.
15/21 anonim válasza:
én írtam előtted a hosszabb hozzászólást, a hűtlenség nem alaptulajdonság, csak az alaptulajdonságokból következően gyakori. A látszat, meg a közhiedelem ellenére az asztrológia nem az általánosításokról szól. Lehetsz teljesen hűséges oda adó pár ikrekként, de attól még az alaptulajdonságok meghatározzák a jellemedet!
16/21 anonim válasza:
A barátom ikrek, és totálisan 2 arcú. Sokszor észveszejtően férfias, stabilnak mutatkozik jellemét tekintve, máskor meg egy érzelmi manipulátor, akiből hiányzik minden, ami emberi. Jó lelkű, odaadó, nem igazán önzetlen, de gyakorta szereti magát olyan színben feltüntetni. Sajnos van benne egy enyhe adag kétszínűség. Néha úgy érzem, csak megjátssza, hogy egyáltalán rendelkezik érzelmekkel :-( Egyébként beszélgetni bármiről lehet vele, humoros, érdekes személyiség, aki sosem unalmas, messziről kirí a tömegből a különleges kisugárzása miatt. Többnyire toleráns, alkalmazkodó, máskor pedig ok nélkül kötekszik, csipkelődik. Szeretnék rájönni, hogy ezeket miért teszi, de folyton elüti annyival, hogy "csak vicc"...csak kár, hogy senki nem tud nevetni rajtuk.
17/21 anonim válasza:
Egyébként az ikrek egy férfinak szerintem szerencsésebb jegy, mert a nők többsége pont az ilyen kiszámíthatatlan, izgalmas pasikat szereti, az már más kérdés hogy lehet hogy hosszútávon kikészíti vagy összetöri a szívét, míg mondjuk egy bika vagy egy rák sokkal megbízhatóbb odaadó társ. :)
18/21 anonim válasza:
a férfi és a női jegyek nem egyformák. Tehát az ikrek férfire nem ugyan azok a jellemzők mint az ikrek nöre. Én ikrek vagyok, én írtam a második hozzászólást. Nekem a bika férfi pl nem jött be, mert megcsalt. A kos sem, mert az is. A legjobban a rákkal jövök ki, a férjem rák, soha nem csalnám meg, mert izgalmas és minden tekintetben biztonságos életet nyúlt nekem. Imádok vele egy család lenni, soha nem érzem rajta a rafináltságot, így bennem sem élednek fel ezek az ikrekre is jellemző tulajdonságok. Nyugalmat ad, eleinte nehéz volt elhinni hogy van ilyen is, és már nem kreálok, és képzelek be problémát, az életembe. Most először megbízom valakiben. De ez szerintem korfüggő is, én 30 vagyok.
20/21 anonim válasza:
A rák egy nagyon jó és hűséges jegy, de egyébként alapvetően a bika is az, rossz embert fogtál ki anno! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!