Skorpió csaj nyilas aszc. Oroszlán fiú vízöntő aszc. --- mit láttok hozzáértők csak ez alapján?
Jól nyomod mint troll.
Viszonylag jól.
Bizonyos helyeken elég komoly troll vagyok én is nagyonkomoly mondhatnám így is,több 10000es beírásos úgyhogy jól nyomom én is. :-DDDD
És még csak ki se tiltanak ezért onnét ezt add össze. :-DDDD
Leszarom ki míért írkál meg kérdezget meg hogy 50 éveseké a kérdés.
Érdekelt az ezzel komolyan foglalkozók véleménye.
De mindenhol csak az unatkozókkal találkozni.........
Szerencsétlen az aki kérdez asztrológiásakat mi?
Aki meg lenézi a zöldségest meg a többit az mi szerencsés?
Mi vagy irodai kukac? Csaknem.:-) Azok ilyen pökhendik, biztos pesti panelból származó mi?:-)
Szar sors irodában lerohadni évtizedeket.Nagyonszarlehet.
Remélem rendesebb szabadabb munkád van vagy lesz begyetemke után. :-)
Akkor íme kis komolyabb segítség:
Neo 10 éve tisztánlátó médium, lengyelpálca és inga segítségével megmondja, mit kell tenned.
17 éve képzi önmagát, neve is bizonyítja karmikus feladatát. Képes tarot kártyával csillagkaput nyitni a 4. és 5. dimenzióba, ahol az ottani mesterek válaszolnak kérdéseidre. Ez egy igen hasznos és irigyelt képesség...
Percenként mindössze 475 forintért megmondják neked, mit kell tenned, mit üzennek a bolygók az univerzum energiáival. Nehogy a csillagok akarata ellen menj, mert az nagyon veszélyes.
Problem?
fasza
de nem élek vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!