Összeillünk párommal?
14:46 hát ezen jót röhögtem xD
Am meg ha már ennyire hiszel a horoszkópban akkor tudnod kéne, hogy nem csak a csillagjegy számít, hanem az aszcendens is!
14:39 Sajnos a gumicsizmám a legutóbbi greenpeaces akciómban elszakadt, amikor is egy balul elsült szerelem megmentésének érdekében minden koraszülött bébifókának nyalókát és cigit adtam a kezébe, majd elmentem velük dobruddzsába krumplit ásni, hogy fellendítsük az ottani gazdaságot, mert az leágazóban volt a legutóbbi szurikáta szőrhullási kolera óta. A T3scóban kapható virágmintás gumicsizmák pedig nem lennének alkalmasak egy vadló befogására. És még egy probléma. Jegesmedvét utoljára pedig sajnos a londoni metró férfi mosdójában láttam, amint gameboyon játszik, miközben a csonkapici ding- dong című számát éneklik, mialatt a csirke fejű wc-s néni könnyezve röhög rajta. Szóval a terved már kudarcra van ítélve, de azért mindenképpen megemlítem a greenpeacnek. :D
Komolyra fordítva a szót. Hiszek is benne meg nem is, megkérdeztem, érdekeltek vélemények, De igazából valahol mélyen lesz/rom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!