Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Összeillünk párommal?

Összeillünk párommal?

Figyelt kérdés
Barátom Bika én pedig Ikrek vagyok. Horoszkópunk szerint nem illünk össze, de van valakinek pl-ja rá, hogy mégis? 20/L
2011. szept. 8. 06:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
38%
napiszar?
2011. szept. 8. 14:48
 12/17 anonim ***** válasza:
59%

14:46 hát ezen jót röhögtem xD

Am meg ha már ennyire hiszel a horoszkópban akkor tudnod kéne, hogy nem csak a csillagjegy számít, hanem az aszcendens is!

2011. szept. 8. 15:03
 13/17 anonim ***** válasza:
he eddig nem jutott eszedbe ez a kérdés, akkor most miért kérdezed? hagyod hogy a gyk-n levő válaszok befolyásoljanak?
2011. szept. 8. 18:07
 14/17 A kérdező kommentje:

14:39 Sajnos a gumicsizmám a legutóbbi greenpeaces akciómban elszakadt, amikor is egy balul elsült szerelem megmentésének érdekében minden koraszülött bébifókának nyalókát és cigit adtam a kezébe, majd elmentem velük dobruddzsába krumplit ásni, hogy fellendítsük az ottani gazdaságot, mert az leágazóban volt a legutóbbi szurikáta szőrhullási kolera óta. A T3scóban kapható virágmintás gumicsizmák pedig nem lennének alkalmasak egy vadló befogására. És még egy probléma. Jegesmedvét utoljára pedig sajnos a londoni metró férfi mosdójában láttam, amint gameboyon játszik, miközben a csonkapici ding- dong című számát éneklik, mialatt a csirke fejű wc-s néni könnyezve röhög rajta. Szóval a terved már kudarcra van ítélve, de azért mindenképpen megemlítem a greenpeacnek. :D

Komolyra fordítva a szót. Hiszek is benne meg nem is, megkérdeztem, érdekeltek vélemények, De igazából valahol mélyen lesz/rom. :)

2011. szept. 9. 05:36
 15/17 anonim ***** válasza:
59%

helyes.

így is kell.

2011. szept. 9. 08:30
 16/17 anonim válasza:
Komolyan ezen gondolkodsz? tudod mit hagy el a p.csába
2011. szept. 13. 11:01
 17/17 anonim válasza:
Nem lehet a horoszkópra kapcsolatotokat építeni. Ez csak egy általános leírás az ember viselkedésére.
2011. szept. 21. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!