Egy, maximum kétszemélyes bunkert szeretnék ásni 2012-re. Hogyan álljak neki?
Két oxigénpalackkal akarjátok túlélni a világvégét? :DD Azt már a kérdés alapján láttam, hogy nem szorult beléd túl sok racionális értelem, de ez már súlyos iskolázatlanságra vall.
A bunkeretekbe amúgy levegő kell, nem oxigén.
Ja, hogy búvárpalack :D Bocsesz, az más. Azt hittem olyanra gondolsz, amiben tisztán oxigén van.
Akkor számoljunk: egy búvárpalack kibír... úgy fél órát (a 12 literes) Két palackkal egy ember akkor túlél 1 egész órát! :O A túlélési esélyed csúcs!
Egyáltalán mi elől akarsz elbújni? Értem, hogy félsz a világvégétől,sokan találgatnak, de pontosan milyen formában lesz "világvége"? Vagy hogy egyáltalán fog-e történni valami?
Úgy értem: Meteorbecsapódások, atomháború, idegen megszállás, világgazdasági összeomlás (ha már kell hogy történjen valami, szerintem ez a legvalószínűbb), földrengések...ezek elől nem véd meg egy házilag barkácsolt bunker. Az atomháború esetére vehetsz atombunkert, ha nagyon akarod (ez a te döntésed), de én nem vesztegetném a pénzem ilyen dolgokra, ha nem vagyok biztos valamiben. Az építészetben nem tudok segíteni, bocsánat, de ha komolyak a szándékaid, szervezz be egy lányt is (mármint nem az építkezésbe). Ha tényleg "világvége" lesz, majd meghalok helyetted is. Jó munkát!
szerintem ezt engedélyeztetni kell, jó lenne egy építész is, de minimum egy statikus, hogy a dombocska egyáltalán alkalmas-e erre.
Figyelj, szerintem hagyd ezt az egészet :) Ha nem lesz világvége, ami sanszosabb, nincs rá szükséged, ha lesz, nem véd meg. Akkor miért ne élveznéd inkább az életed addig is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!