Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Egy, maximum kétszemélyes...

Egy, maximum kétszemélyes bunkert szeretnék ásni 2012-re. Hogyan álljak neki?

Figyelt kérdés
Tizenhét éves fiú vagyok, a kértünkben szeretném megcsinálni. Ki is néztem egy helyet fennt a kertben, mivel dombon van, egy nagy farakás mellett. Ásó a rendelkezésemre áll, a föld viszonylag kemény, de meg sok időn van. A célom, hogy még a tél beállta előtt a felét kiássam, és majd nyáron fejezem be. A legfőbb gond, hogy mivel rakjam ki a belsejét, hogy majd később ne dőljön ránk? (a tesómmal leszek)
2011. aug. 16. 22:55
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Nem, 404 komolytalan, én viszont komolyan gondolom. 2 oxigénpalackot tudok kölcsön kérni.
2011. aug. 16. 23:22
 12/26 anonim ***** válasza:

Két oxigénpalackkal akarjátok túlélni a világvégét? :DD Azt már a kérdés alapján láttam, hogy nem szorult beléd túl sok racionális értelem, de ez már súlyos iskolázatlanságra vall.

A bunkeretekbe amúgy levegő kell, nem oxigén.

2011. aug. 16. 23:30
 13/26 x) ***** válasza:
Ha már el akartok bújni tesóddal akkor inkább 3 csajjal meg 3 pasival tegyétek, hogy újra tudjátok népesíteni a földet. :)
2011. aug. 16. 23:35
 14/26 A kérdező kommentje:
Amit oxigénpalacknak hívnak búvárkodásnál, kétlem hogy tiszta oxigén van benne.
2011. aug. 16. 23:45
 15/26 anonim ***** válasza:

Ja, hogy búvárpalack :D Bocsesz, az más. Azt hittem olyanra gondolsz, amiben tisztán oxigén van.

Akkor számoljunk: egy búvárpalack kibír... úgy fél órát (a 12 literes) Két palackkal egy ember akkor túlél 1 egész órát! :O A túlélési esélyed csúcs!

2011. aug. 16. 23:50
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán mi elől akarsz elbújni? Értem, hogy félsz a világvégétől,sokan találgatnak, de pontosan milyen formában lesz "világvége"? Vagy hogy egyáltalán fog-e történni valami?

Úgy értem: Meteorbecsapódások, atomháború, idegen megszállás, világgazdasági összeomlás (ha már kell hogy történjen valami, szerintem ez a legvalószínűbb), földrengések...ezek elől nem véd meg egy házilag barkácsolt bunker. Az atomháború esetére vehetsz atombunkert, ha nagyon akarod (ez a te döntésed), de én nem vesztegetném a pénzem ilyen dolgokra, ha nem vagyok biztos valamiben. Az építészetben nem tudok segíteni, bocsánat, de ha komolyak a szándékaid, szervezz be egy lányt is (mármint nem az építkezésbe). Ha tényleg "világvége" lesz, majd meghalok helyetted is. Jó munkát!

2011. aug. 17. 01:03
 17/26 anonim ***** válasza:
Látom lemaradtál a középkórban, bebizonyították hogy a Nemezisz nem létezik(ha jól emlékszem egy vörös törpe, a nap iker csillaga)+ azt is hogy semmilyen veszély nem fenyeget ami 2012 ben bekövetkezne, viszont más célra lehet egy 2 személyes bunkert használni
2011. aug. 17. 01:35
 18/26 anonim ***** válasza:

szerintem ezt engedélyeztetni kell, jó lenne egy építész is, de minimum egy statikus, hogy a dombocska egyáltalán alkalmas-e erre.

Figyelj, szerintem hagyd ezt az egészet :) Ha nem lesz világvége, ami sanszosabb, nincs rá szükséged, ha lesz, nem véd meg. Akkor miért ne élveznéd inkább az életed addig is?

2011. aug. 17. 08:43
 19/26 anonim ***** válasza:
Van egy jó hírem : átszámolták a dolgokat s kiderült, ha lesz világvége az csak 2013 Februárjára tolodik el. Lesz időd megoldani a levegő utánpotlást.
2011. aug. 17. 09:20
 20/26 anonim ***** válasza:
Áss el két olajoshordót egymás mellé, és esetleg még összekötheted őket egy harmadikkal. Kicsit olyan lesz, mint a Nemzetközi Űrállomás. :D
2011. aug. 17. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!