A skorpió jegy gonosz? (Skorpió skorpió aszcendenssel)
Én is skorpió vagyok és nem így fogalmaznék hogy gonosz hanem inkább bosszúálló azért mert nehezen felejtünk és ráadásul ott bántjuk a másikat ahol legjobban fáj neki... :/
De nagyon sok jó tulajdonsággal is rendelkezik mint például nagyon jó szerető mert szenvedélyes, mindig eléri amit akar mert a végsőkig küzd és ebből következik kitartó. :)
Nálunk a családba majd nem mindenki skorpió és az biztos nem könnyű vele együtt élni
Hogy valami hasznosat is mondjak, nekem az a véleményem hogy nem kell készpénznek venni a horoszkópodat, az alapjaiban tényleg helyes megállapítások vonhatóak le, de egy személyiséget jellemezni csupán annak ismeretébúől hogy ő milyen jegyű helytelen. Asztrológiai megközelítésből lehetne azt mondani, hogy pontosabb képletből( aszcendens, holdjegy, születési időpont, hely stb) már sokkal reálisabb kép festhető, de én inkább most azt helyezném előtérbe hogy szuverin akarattal rendelkező emberi lények vagyunk, vagyis tudatosan cselekszünk, meg tudjuk a jellemünket is változtatni, vagyis ha képesek vagyunk belátni negatív tulajdonságainkat ( először is azt hogy vannak :D ) akkor ezen változtathatunk.
Na már most asztrológiai megközelítésből elképzelhető hogy az ismerősöd képlete igen kevert egymással disz harmoniás jegyek, állása alatt született. nagyon leegyszerűsítve pl. egy bak jegyű ember kos aszcendenssel ikrek holdjeggyel; na ott már lehet zavar :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!