Skorpió férfi skorpió nővel? Vélemény?
Hat... fogalmazzunk ugy hogy nagyon nehez... en skorpio no vagyok, a parom skorpio ferfi. Vannak borzasztoan nehez idoszakok, mert a semmin is ossze tudnk veszni, es akkor gyilkoljuk egymast. Viszont neha minden a legnagyobb rendben, es nagyon nagy az osszhang koztunk, minden teren :)
Imadjuk egymast, csak nem mindig viseljuk el a masikat :) De hamar bekulunk is altalaban. Tenyleg elviselhetetlenek vagyunk, es en pont azt gondoltam hogy engem soha senki se fog elviselni, erre tessek... pont egy skorpio. Jol megkaptam az elettol:) De nem baj, tanulunk minden nap vmi ujat, formaljuk egymast kicsit, mert ha nem megorulunk. Ja, es van egy gyonyoruseges 15 hos kislanyunk! Aki nem skorpio szerencsere:)
Én még nem próbáltam skorpió sráccal, de nagyon kíváncsi lennék, hogy működne-e köztünk a dolog. Rám is igaz, hogy ki nem állhatom a hisztit és a nyavalygást, de valahogy összevesznem sosem sikerül senkivel :):) Lehet, hogy az én készülékemben van a kutya elásva :D Egyébként imádom a határozott (de nem túl büszke és nagyképű) férfiakat, akiknek humorérzékük is van és nem néznek le csak azért, mert nem az van a lábaim közt, mint nekik :) És (ha lehet adni az ilyesmire), úgy olvastam, a skorpiókra ez nagyjából jellemző.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!