1. Kos nővel jól kijöttök? 2. Tapasztalat? 3. Mi a horoszkópod, nemed?
Jahm értem én :) Hát én sem horoszkóp alapján,de azért jó tudni,hogy ki mi,mert néha jó következtetéseket lehet levonni,amik be is válnak,de nem ez alapján ítélkezek,meg nem ez a döntő :)
Hát igeen... :)
1. Meg van köztünk az összhang.
2. Felfokozott, impulzív, izgalmas és érdekes, legalábbis számomra. Szeretem bennük a keménységüket, szívósságukat és tisztelem őket a kitartásukért. Eddigi tapasztalataim mondatják ezt velem. Ja, és a humor terén is egy rugóra jár az agyunk általában.
3. Skorpió lány.
teljesen mindegy kinek mi a horoszkópja, sose az alapján válogattam a barátnőimet, hogy mikor születtek (miért lenne ez lényeges??)
A természeted nem az fogja meghatározni, hogy éppen nyár volt vagy tél, amikor megszülettél.. baráti körömben sok ismerősöm szintén ugyanabban az időszakban született, mint én, van akivel 1 nap a különbség, mégis teljesen más karakterek vagyunk. A horoszkóp nagyjából egyenértékű a csontokból jóslással :)
no meg a napi ténykedésed hogy s mint befolyásolja az, hogy bizonyos kiválasztott csillagok fénye már több 100 vagy ezer éve utazik a világegyetemben épp azon a héten éri el a földfelszínt.. höhö no de ezt TÉNYLEG elhiszi valaki??
de, hogy tudd : F/35 mérleg
Én ezt értem,de Te meg azt nem tudod,h én ezt a kérdést tettem fel ez az egyik, másik meg,hogy mindenki másban hisz :) ;)
Hát igen a skorpió lányok akarata nem gyenge,de nekem a legjobb bnőm az és nagyon figyelmes tud lenni és megértő :)
Hát igen el is hiszem mérleg lány :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!