Összeillünk? Ki tudja a jó választ?
Omg
Kedves Kérdező!
Talán el kellene gondolkodnod azon, hogy nem biztos, hogy neked van igazad. Tudod mit? Próbáld meg bebizonyítani nekem, hogy az asztrológia tényleg valóságon alapul, és nem csak egy primitív népámítás. Nem tűnsz te olyan butának, nem kéne hinned benne. A szkeptikus ember kételkedik-->gondolkodik. Te is kipróbálhatnád. Szóval nyugodtan magyarázd el nekem, hogy miért igaz ez, és hogy befolyásolják a bolygók az én életemet. Én nyitott vagyok mindenre, meg lehet győzni engem, ha helyesen érvelsz.
Megjegyezném, hogy nekem van egy unokatestvérem, akivel pont egyszerre születtünk, de ezenkívül semmi közös nincs bennünk, pedig még rokonok is vagyunk. Bármit lehet hihetővé tenni, ha te nagyon el akarod hinni. De ha kicsit gondolkodnál, akkor rájönnél, hogy nincs sok értelme a dolognak.
Ezeket a a dolgokat csak azért mondjuk neked, mert nem szeretnénk, ha ilyen buta dolgok befolyásolnák a fontos döntéseidet az életben. Néha az ember úgy érzi, hogy kell valami, amiben hinni tud, de ez az egyik legrosszabb.
Én minden esetre nem akarok senkit meggyőzni, sem hitében megingatni. Csak azt nem értem, mért szólsz hozzá? Kérdezett valaki, konkrétan téged, hogy mi a véleményed?
Előző hozzászólásával egyetértek. Arról jelenthetjük ki, hogy marhaság, ha mélyen beleássuk magunkat valamibe. De ha csak hallottuk, hogy valahol harangoztak, jobb ha csendben maradsz, mert még a végén kiderül, hogy nem értesz semmit, csak kotyogsz, mint a buta tyúk, vagy kakar
Én 1968 07. 18.án ózdon születtem hajnalban.Pontos óra-percet nem tudok.A férjem 1967.07.02. szintén ott.
Mit tudsz írni rólunk, Komolyan érdekel.Mi összeillünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!