Skorpió nőhöz Nyilas, Bak vagy Rák férfi illik jobban? Skorpió nő - Nyilas férfi leírást sokat találtam a neten, még Rák férfival való párosról is írnak, bár ritkábban, de a Skorpió nő - Bak férfiről semmit nem találtam.
Vérbeli szenvedélyes, szélsőséges, érzékeny és erős személyiségű 30-as Skorpió nő vagyok. Aszcendensem a Vízöntő.
Eddig csak Kosokkal éltem, de nem jött be. Szeretnék egy határozott, domináns férfit, aki mellettem is férfias marad, de azért nem nyom el.
Horoszkóp alapján melyik jegyet javasolnátok? Jöhetnek netes leírások is ezekről a párosításokról.
(Tudom hogy nem a horoszkóp minden, sőt, de érdekel, úgyhogy a kötekedők tartsák magukban a véleményüket. Köszönöm.)
Az oroszlánt próbáltad már az lenne a nekedvaló minden szinten. Igényesek, határozottak, kemények és a szexet imádják! Amiket felsoroltál pitiánerek hozzád.
EGY skorpió nyilas aszcival
Köszönöm.:)
Az utolsónak különösen! Jót nevettem a pitiáner dolgon.:DD Lehet, hogy igazad van.:)
Két skorpió?
Az tökéletes, addig is egymással vagytok elfoglalva és nem a jószívű nyilast, bakot és rákot bántjátok!
Kívánom, hogy sose szakítsatok, és ne vessetek szemet harmadikra, vagy ha mégis, akkor ő is egy skorpió legyen!
Hű, hát köszönöm a válaszokat, vegyesek.:)
Nem én vagyok az ördög maga, segítő szakmában dolgozom, mert az az életcélom hogy a rászorulók helyzetét segítsem, és valami nagyobb, nemesebb célt szeretnék elérni az életben.
Párkeresés viszont más, ott nem lehet jótékonykodni.:) Én alapvetően elfogadok mindenkit, nagy empátiával rendelkezem, csak viszont nem történik meg. Most egymás után két skorpióval sodort össze az élet, mindkettő azt mondta hogy nem akar elveszíteni, nagy hatást gyakoroltak rám és ezek szerint én is rájuk. Most ez az utóbbi viszont egyértelműen megmondta hogy én is azokat csinálom, amiket ő szokott, de ő ezt nem tűri el. Na szép.:) Az volt mindkettőnek a baja, hogy most először úgy érezték hogy én vagyok a domináns a kapcsolatban és ők szeretnek irányítani mindent. Azt nem értették meg, hogy én nem akarok domináns lenni, sem irányítani, én nő vagyok és erős férfi kell, nem papucs.:(
Úgyhogy nem kerültem közelebb a megoldáshoz.:D De bikát írtátok többen, na olyan még nem volt.
Ja és ha társam van mindig belülről magányosnak érzem magam, érdekes hogy az utolsó ezt említette. Ez mindig így volt és úgy voltam/vagyok vele, hogy ez így is marad..
Ja és a Bak elmondta utána miért haragudott meg, az zavarta hogy esetleg nem szeretném és csak második lenne az életemben vagy pasiznék mellette. Ezt utána egy másik Baktól is megkaptam.:) Pedig nincs így, korrekt kapcsolatot szeretnék, de mindig feltételezik rólam a kicsapongást és ez elég zavaró, pedig nem úgy öltözködöm, nem úgy viselkedem, nem mondok olyat, ami alapján erre lehetne következtetni. A Nyilas is mellettem lett betegesen féltékeny (kutatott a szemetemben, leellenőrzött, adjam át a telefon kivel vagyok stb. rémes volt!), előtte ismerősei elmondása szerint nem volt ilyen, én meg nem csaltam meg, mégis ez volt a mániája.
Én nem féltékeny típusú skorpió vagyok, nem is értem a féltékenység lényegét, de a mostani skorpió srác, na az féltékeny rendesen. Utálom már a féltékenységet.
Hát ez csak kiegészítés volt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!