Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szerintetek egy Bakhoz milyen...

Szerintetek egy Bakhoz milyen csillagjegyű lány illik? 21/f

Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 13:53
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
100%
Csak mérleget ne!Saját tapasztalat.A bak férfi és a mérleg nő mint tűz és víz.
2011. márc. 18. 10:13
 12/25 anonim válasza:
Tényleg ne csillagjegy alapján keres párt, viszont én az igazit egy bakban találtam meg :) sok siker!
2011. márc. 18. 23:17
 13/25 anonim válasza:
23:17 es kommentelő vagyok annyit kifelejtettem hogy én is bak vagyok :)
2011. márc. 18. 23:18
 14/25 N.Balu ***** válasza:
12%

Nekem a csillagjegyem Nyilas, és legszívesebben egyenest belelőnék egy nyilat a szemedbe.

Inkább, mint hogy hagyjam, hogy ilyen baromságok miatt tegyed tönkre az életed. És még minimum két emberét.

Azét, akit nem választasz, pedig összeillettetek volna. És annak az életét, akit ilyesmi alapján választasz.

Tanácsot akarsz? Legyen. Nőjél fel. Megéri.

2011. márc. 20. 08:35
 15/25 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem egy nyőstény
2011. márc. 20. 21:53
 16/25 A kérdező kommentje:
A 8:35-ösnek üzenem : Felnőttebb vagyok mint te, amúgy is csak kíváncsiságból kérdeztem, nem azért hogy az ilyen mindent megmondó senkiháziak akik normálisan nem tudnak megnyilválnulni hőbörögjenek. Rád férne egy alapos DEBUG barátom ;)
2011. márc. 22. 15:17
 17/25 anonim ***** válasza:
10%

Semmilyen. A Bakokat be kéne zárni valamilyen sötét picébe, hogy ne kínozhassák a náluk gyengébb embereket... :D

Amúgy Szűz, Skorpió (ő majd rendbe szed), esetleg Rák... :)

Oroszlánokkal ne próbálkozz, lásd: Gáspár Győzike és Bea házassága. :D

2011. márc. 23. 18:27
 18/25 anonim ***** válasza:

MÉRLEG NE LEGYEN!!! Higyjél nekem, kettővel több boldog ember van a világon, ameddig egy Mérleg és egy Bak csak messziről nézi egymást.

Tapasztalatból mondom.

2011. márc. 23. 18:31
 19/25 anonim ***** válasza:
A Bakhoz a Nőstény illik leginkább.
2011. ápr. 5. 14:09
 20/25 anonim ***** válasza:
12%

Nem szeretnék senkit se megbántani, de ez nem így megy.Ez nem egy matematikai egyenlet. Rohadtul mindegy hogy milyen csajt találsz, ha jól kijössz vele. Most ez körülbelül olyan kérdés hogy: egy kék szemű sráchoz milyen csaj illik.

Mindegy milyen csajt találsz ha beleszeretsz nem a csillagjegye fog érdekelni

2011. ápr. 5. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!