Mit jelent a szextil, a kvadrát és a trigon?
Figyelt kérdés
Asztrológiai jelek közt voltak ezek a fogalmak és a hozzátartozó szimbólumaik egy könyvben, de nem tudom mit jelentenek az asztrológiában, és még vannak további ismeretlen jelképek is, de először ezekről tudjak meg valamit.2011. jan. 14. 16:39
2/8 A kérdező kommentje:
Kösz a remek válasz, de az még hasznosabb lenne, ha meg is tudnék valamit.
2011. jan. 14. 16:55
3/8 anonim válasza:
A kvadrát egy terület-mértékegység, SI mértékegységben: 1 kvadrát (1 négyszögöl) = 3,5966509553811456 négyzetméter (m²).
A trigon meg egy régi római gyerekjáték, disznónak a hólyagját dobálták.
szextil meg biztos vmi ezoterikus marhaság:D
4/8 A kérdező kommentje:
Elméletileg mindegyik kapcsolatos az asztrológiával, és azt még mindig nem tudom, hogy abban mit jelent, de kösz a választ.
2011. jan. 14. 17:19
5/8 anonim válasza:
Fényszögek. Ha egy bolygó a másiktól 60 fokra van, az a szextil, 120 fok a trigon, a 90 fok a kvadrát. Az első kettő harmonikus, főleg a trigon, a kvadrát feszültségeket,akadályokat jelöl.
6/8 anonim válasza:
Van még az oppozíció (szembenállás) és a konjukció (együttállás). Ezek a főbb fényszögek, vannak még ezeknél kevésbé erőteljes hatásúak is, de azok nem ennyire jelentősek.
7/8 A kérdező kommentje:
Na, most már értem, később a konjukciót és az oppozíziót is megakartam kérdezni, szal kösz.
2011. jan. 14. 17:49
8/8 anonim válasza:
Trigon az Raven apja a Tini Titánokból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!