Volt már oroszlán csillagjegyű párotok? Nehéz eset?
Figyelt kérdés
Én most ismerkedem egy lánnyal, és ez a horoszkópja. Hiszek ezekben a dolgokban,és gondoltam megkérdezem, hogy kinek mi a tapasztalata.
köszi
2011. jan. 11. 19:39
11/20 anonim válasza:
én oroszlán vagyok és nő,a párom ikrek már lassan 7 éve vagyunk együtt.elég jól el vagyunk egymás természetével.az igaz h az oroszlán akaratos természet de nagyon jól tud alkalmazkodni,legalábbis magamról tudom,akit megszeret nem akarja elengedni soha,az tuti h nagyon válogatós,de nem sok igaz szerelme van.na de ezenkívül még sok féle természete lehet egy oroszlánnak mert vannak jó szívűek is de vannak nagyon nehéz típusúak. Én szinte minden csillagjeggyel megértem magam,de ez én vagyok és úgye bár minden ember más.Nézz utána horoszkóp elemzéseknél a csillagjegynek.
12/20 anonim válasza:
oroszlán pasi??? nah koszonom,tobbet nem!!!!nekem már volt 2,az egyik 1évig a másik 5évig,és idegbeteg lettem toluk.At oroszlán nem jo párosítás a bikával,ami meg én vagyok.Egyfolytában veszekedtunk,de viszont a szerelmunk az világra szolo volt és olni lettunk volna képesek 1másért.A legutobb,mikor 1másik oroszlán jegyu férfi megkornyékezett,hárítottam a kozeledését,én tobbet ennyit szenvedni nem fogok.Foleg,hogy még édesapám is oroszlán...
13/20 anonim válasza:
Világra szóló szerelem volt, de többet nem kérsz belőle. Végülis azért is élhetünk, hogy legyünk, minek annyi élmény? :D Nekem volt bika csajom és tökéletes volt. Soha nem veszekedtünk, legfeljebb egy-két vita, de még az se. Szavak nélkül is megértettük egymást. Emiatt nagyon nagy kár volt elb@sznod egy kapcsolatot. Ráadásul csillagjegy alapján esélyt sem adni valakinek...
14/20 anonim válasza:
Edes istenem..sötetseg veszely van itt:SSSS
Legközelebb en is ugy kezdem az ismerkedest hogy ,,oroszlan? bika? ..ja akkor nem bocs nem illünk össze ezt mar igy 30 masodperc utan megmondom"
S-Z-A-N-A-L-O-M-
15/20 anonim válasza:
Nehéz eset, pláne ha a csaj 120 kiló, ás dugásnál csak felül szeret lenni
A G Y H A L O T T !!!!
16/20 anonim válasza:
Nekem az anyósom oroszlán és tartom a távolságot! Már volt,hogy csúfosan összevesztünk! Ha azt akarod,hogy életed végéig megmondják vagy akarják mondani mit csinálj,akkor válassz oroszlánt!:)
17/20 anonim válasza:
00:13-as.
Azért csinálja ezt, mert anyós, mindegy, mi a csillagjegye.
18/20 anonim válasza:
Te már múltkor is leugattad az oroszlánokat tök fölöslegesen, de megmondom én mit csinálj: ne tedd. (utolsó előtti)
19/20 anonim válasza:
Te meg a skorpiókat ugattad le drága! Az ugatás/üvöltés egyébként is oroszlán szokás,vagyis a te szokásod kedves utolsó!
20/20 anonim válasza:
Én még most is leugatom, csak kérned kell! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!