Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hogy jöttök ki oroszlán...

Hogy jöttök ki oroszlán csillagjegyű ismerőseitekkel/családtagjaitokkal?

Figyelt kérdés
Egyszerűen minden leóban megvan az az agresszív úrhatnámság, amivel nem tudok mit kezdeni. Ha valamiben nem értünk egyet, nem tudja elfogadni a véleménykülönbséget, mert valamiért személyes sértésnek veszi. Ha vele van valami sérelmem, sosem hajlandó meghallgatni, mert egyből visszavág, vagy ha mégis, előbb-utóbb bennem kezdi keresni a hibát. Akár nő, akár férfi, ez egyikből sem hiányzik. Iszinyat sok bosszúságot okoznak az önfejűségükkel és bunkóságukkal. Ti hogyan kezelitek őket?
2010. nov. 25. 15:11
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
*iszonyat:)
2010. nov. 25. 15:13
 2/21 anonim ***** válasza:

Szóval azt akarod mondani, hogy sok a baj velem? Csakis azért mert jól nézek ki és kemény vagyok? Háttttt :D

Amúgy meg nem vagyok önfejű... csak mindig igazam van. És mi az, hogy bunkó? Ne általánosíts, látszik, hogy csak egy túlbuzgó unatkozó nő vagy.

2010. nov. 25. 15:22
 3/21 anonim ***** válasza:

Nekem nem a zsánereim a leók, de alapjáraton semmi gondom velük.

Sokkal inkább a Skorpiókkal + időnként a Kosokkal.

Egy Bika.

2010. nov. 25. 15:31
 4/21 anonim ***** válasza:
75%
Nekem is az a tapasztalatom, hogy elég egoisták. Hogy kell kezelni őket?! Azt nem tudom, én a szökést választottam. :)
2010. nov. 25. 15:39
 5/21 BlackSword ***** válasza:
50%

Érdekes, mert akiket én ismerek és oroszlánok, mind a ketten eléggé toleránsak, és remekül ki lehet jönni velük... Néha tényleg tudnak nehéz esetek lenni, és nem értik, de nem értik, és én meg nem tudok valamit 10szer ugyanolyan hangnemben elmagyarázni...

De mindkettőjüket sokan szeretik, és tisztelik...

Büszke is vagyok rá,hogy az egyiknek a fia, a másiknak az unokája vagyok...

2010. nov. 25. 16:17
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
A lányom oroszlán!20 éves koráig iszonyat volt. Aztán megváltozott, igazi barátnők lettünk. De mindig tudtam kezelni a kirohanásait, a rettentő nagy egóját.Időközben rájöttem, nem hunnyászkodom meg előtte, inkább visszaszólok, és úgy veszem mintha nem is mondott volna semmit. Na ez hatott rá. A másik fél közömbössége a hülyeségeire, na azt tudta legjobban letörni a sörényét. Viszont rettentő nagy szíve van, a bajban igazi húzóerő, a pénz az Istene.Nem szórja, csak pénzfüggő!Nagyon hasznos tanácsokat tud adni egyetlen egy mondattal is. Kihúz az érzelmi kátyúból, ha látja szomorú vagyok, kapok tőlle egy-egy pulcsit, sálat, vagy farmert. Nem igazán érzelgős jellem, ő inkább a tettek embere. Tud nagyon humoros is lenni, de tud két szóból igazságosan odacsapni. Egészségileg a szíve a gyenge pontja,és ő ezt tudja. Rendszeresen jár szaunázni, hogy erősítse immunrendszerét, és állóképességét.
2010. nov. 25. 16:33
 7/21 A kérdező kommentje:
OK, nem általánosítok.:) Ezek természetesen az ismerőseimre vonatkoznak. Van a családban 4 leó hölgy és 1 férfi, ami elég tekintélyes szám, mégis mindannyiukban megvan ez az agresszió. Ez sajna nem előítélet, komoly fejtörést okoznak nekem.
2010. nov. 25. 16:39
 8/21 anonim válasza:
0%
Kiváncsi vagyok ,hogy te milyen jegyű vagy?és örülj,hogy te nem a bunkók közé tartozol!ismersz 4-5 oroszlánt és leirtad a véleményed a z összesről?ez a bunkóság.
2010. nov. 25. 16:46
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

én oroszlán vagyok, és őszintén megmondom magamra ismertem a leírásodból. :D egy két dolog nem stimmel csak de a lényeg az igen. ha valaki nem ért velem egyet, akkor megpróbálom meggyőzni, hogy nekem van igazam....általában az esetek nagy többségében nálam van az igazság...de ha nem, akkor én is olyan "sértettnek" érzem magam. :D

önfejű vagyok szerintem..sajnos..de úgy érzem bunkó nem. vagy csak akkor ha velem is bunkó valaki, és épp nagyon rossz kedvemben vagyok. :) de szerintem mások sem viselkednének ilyen helyzetben másképp. :)

2010. nov. 25. 22:24
 10/21 A kérdező kommentje:
Igen, van a családunkban 4-5 oroszlán, és ők mind olyanok. Talán ismered őket, hogy ennyire tiltakozol ez ellen, kedves 16:46-os?
2010. nov. 25. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!