Hogy jöttök ki oroszlán csillagjegyű ismerőseitekkel/családtagjaitokkal?
Szóval azt akarod mondani, hogy sok a baj velem? Csakis azért mert jól nézek ki és kemény vagyok? Háttttt :D
Amúgy meg nem vagyok önfejű... csak mindig igazam van. És mi az, hogy bunkó? Ne általánosíts, látszik, hogy csak egy túlbuzgó unatkozó nő vagy.
Nekem nem a zsánereim a leók, de alapjáraton semmi gondom velük.
Sokkal inkább a Skorpiókkal + időnként a Kosokkal.
Egy Bika.
Érdekes, mert akiket én ismerek és oroszlánok, mind a ketten eléggé toleránsak, és remekül ki lehet jönni velük... Néha tényleg tudnak nehéz esetek lenni, és nem értik, de nem értik, és én meg nem tudok valamit 10szer ugyanolyan hangnemben elmagyarázni...
De mindkettőjüket sokan szeretik, és tisztelik...
Büszke is vagyok rá,hogy az egyiknek a fia, a másiknak az unokája vagyok...
én oroszlán vagyok, és őszintén megmondom magamra ismertem a leírásodból. :D egy két dolog nem stimmel csak de a lényeg az igen. ha valaki nem ért velem egyet, akkor megpróbálom meggyőzni, hogy nekem van igazam....általában az esetek nagy többségében nálam van az igazság...de ha nem, akkor én is olyan "sértettnek" érzem magam. :D
önfejű vagyok szerintem..sajnos..de úgy érzem bunkó nem. vagy csak akkor ha velem is bunkó valaki, és épp nagyon rossz kedvemben vagyok. :) de szerintem mások sem viselkednének ilyen helyzetben másképp. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!