Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hogy jöttök ki oroszlán...

Hogy jöttök ki oroszlán csillagjegyű ismerőseitekkel/családtagjaitokkal?

Figyelt kérdés
Egyszerűen minden leóban megvan az az agresszív úrhatnámság, amivel nem tudok mit kezdeni. Ha valamiben nem értünk egyet, nem tudja elfogadni a véleménykülönbséget, mert valamiért személyes sértésnek veszi. Ha vele van valami sérelmem, sosem hajlandó meghallgatni, mert egyből visszavág, vagy ha mégis, előbb-utóbb bennem kezdi keresni a hibát. Akár nő, akár férfi, ez egyikből sem hiányzik. Iszinyat sok bosszúságot okoznak az önfejűségükkel és bunkóságukkal. Ti hogyan kezelitek őket?
2010. nov. 25. 15:11
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
16:33 - köszönöm, te a kérdésre válaszoltál:) Sokat segítettél, amikor azt írtad, hogy engedjem el a fülem mellett a kötekedésüket!
2010. nov. 25. 22:30
 12/21 anonim válasza:
100%

Én jelenleg egy oroszlánnal küzdök(skorpió vagyok) :)

Egyszerűen nem lehet Őt(ket)sehogysem ,,befolyásolni,, vagy meggyőzni másnak az igazáról...egó..hát az van...Igazából lehet is mert pl.általában a társaság középpontjai és büszkék is lehetnek magukra mert vannak céljaik és ezeket el is érik nagy számban...csak ahogy ,,dicsekednek,, a sikerükkel,nah azt teszik másokra sértő módon...ha vitába keveredünk velük akkor pedig rájuk kell hagyni,mert képtelenség,hogy csak egy pillanatra is a másik szemszögéből lásson egy helyzetet...szerintem ezt elkell viselni,megváltozni nem fognak...Nekik ez a fő jellemzőjük,hogy a Maguk urai :D

jah és nagyon kell vigyázni ha csak egy szóval vagy mondattal megsértjük az ,,egó,-jukat,akár ez lehet csak poénkodás is,akkor is megsértődnek...

ui.: azért írtam többes számban,mert van jó néhány barátom és családtagom is akik oroszlánok és a tapasztalatok alapján írtam :)

2010. nov. 26. 03:29
 13/21 anonim ***** válasza:

Amiket leírtatok emberi tulajdonságok, egyébként amit leírt a kérdező, inkább Kos - jellemzők, nem kimondottan Oroszlánosok..

:)

2010. nov. 26. 05:52
 14/21 anonim ***** válasza:

Ha nőről van szó 1000xszer normálisabb mint egy vízöntő nő?

Én mindegyik oroszlán nővel jól kijöttem, és ami összeveszés volt, azt inkább csak vicces incselkedés piszkálódás volt.

Én speciel mindig a képükbe röhögök, ha dühösek és érdekes módon ők ezért szeretnek, de nem értem hogy mivel vonzom magamhoz őket, mert tapadnak mint a legyek. Én valahogy jól éreztem magam a jelenlétükben.

A vízöntő nagyon gonosz és aljas volt velem nem jutottam vele közös nevezőre soha, a poént is sértésnek vette, és még hátba is szúrt, kiderült volt bikája és azzal bunyóztatni akart, ami nem jött össze neki.

Dec.20-as nyilas férfi. (a dec 20 még nyilas?)

2010. nov. 26. 13:22
 15/21 anonim ***** válasza:

13:22 ! Azért neked sem kellene általánosítani a vízöntőkkel kapcsolatban.

Nekem még nem igazán volt az oroszlánokkal problémám. legalábbis nem emlékszek rá. Többen is vannak a környezetemben és nagyjából mindegyikkel kijöttem.

Úgy tudom, ha két jegy szembeáll egymással azok kiegészítik egymás jellemét, lehet ezért is jövök ki jól velük.

2010. nov. 27. 15:51
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásaitokat! El sem tudjátok képzelni, mennyit segítettetek..:)
2010. nov. 27. 20:27
 17/21 anonim ***** válasza:
kicsit nagy az egójuk, de velük nem tudok összeveszni(skorpió vok, és egyébként az összes többi jeggyel sikerült eddig még). Egy dolog bosszant bennük: azt hiszik, jól hazudnak az ember szemébe - és leht, h a többi jegynél ez be is válik, de én azonnal rájövök. Mindig. :D
2010. nov. 30. 00:33
 18/21 anonim válasza:
Anyukám oroszlán. Néha el akarja velem fogadtatni az ő véleményét, de ezen kívül nem nagyon van gond vele.
2010. dec. 3. 18:12
 19/21 anonim ***** válasza:

Mivel én is az vagyok, ezért azt mondom neked:

Ha nem egyezünk vmiben, akkor ész érvekkel meg kell győznöd, amit el tudok fogadni, és amire azt mondom, Igen, ez valóban így van. (így el tudod érni, hogy hallgassak rád)

Ha én rontok el vmit, akkor is ugyanez a helyzet. Vagy belátom magamtól, hogy valóban elbaltáztam, vagy nem!

Elvileg mindet amit csinálok az tökéletes!

Oroszlánnal nem szabad vitatkozni, mert azzal csak rontasz a helyzeten. Úgy tudsz szívességet kérni, hogy bókolsz vmivel, pl. hogy ezt csak te tudod megcsinálni stb. Vagy nagyon udvariasan megkéred, hogy ezt és ezt csinálja meg, vagy segítsen.

Remélem tudtam segíteni. :)

2010. dec. 4. 01:39
 20/21 anonim ***** válasza:
A baratom oroszlan. Bar meg csak par honapja tart a dolog, eleg egoista megnyilvanulasi vannak (tokeletes lakas, tokeletes munka, tokeletes minden). Az erzelmeit nem mutatja ki, szereti h dicserik, olyankor egy macskava valtozik. Eleg szegyellos, sot mondhatnam nagyon szegyellos erzelmi ugyekben, termeszetesen mindent megtesz hogy tagadja. Ha cirogatjak oket, akkor olyan mint egy gyermek, veszekedni nem szoktam vele, nem szeretek futni:))))
2010. dec. 5. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!