Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Volt már oroszlán csillagjegyű...

Volt már oroszlán csillagjegyű párotok? Nehéz eset?

Figyelt kérdés

Én most ismerkedem egy lánnyal, és ez a horoszkópja. Hiszek ezekben a dolgokban,és gondoltam megkérdezem, hogy kinek mi a tapasztalata.

köszi

2011. jan. 11. 19:39
1 2
 1/20 anonim válasza:
100%
Volt és nagyon nehéz eset volt a leányzó!24/F
2011. jan. 11. 19:50
 2/20 anonim válasza:
100%
A kérédésre válaszolva, nálam fiú oroszlán és gyenge kifejezés rá a nehéz eset.:) 21l
2011. jan. 11. 20:14
 3/20 anonim válasza:
100%
én oroszlány lány vagyok és igaz rám amit az utolsó írt. Általában nyugodt vagyok de ha beindulok akkor nagyon :D És mondták már rám hoyg nehéz eset vagyok igen :D
2011. jan. 11. 20:24
 4/20 anonim ***** válasza:

Én oroszlán vagyok, de nekem a párom a nehéz eset, aki mérleg XD

Meg a hülye anyósom aki szintén hisz az ilyenekben, és addig mondogatta neki hogy agresszív vagyok, mert oroszlán vagyok, hogy ha felemelem a hangom (nem veszekedésből, csak kicsit süket szegénykém), akkor jön, hogy miért vagyok ilyen agresszív -.-

2011. jan. 11. 20:39
 5/20 anonim ***** válasza:

volt! és szuper volt, vidám, magabiztos, házias, nagyvonalú, csínytevős, vagány, nagyhangú ember volt! és nagyon tisztességes és hűséges. Mindig mindenben első akart lenni, baromi nagy egoja volt, de nem zavart mert adott belőle nekem is. Sokkal magabiztosabb lettem, mikor vele jártam. Romantikus is volt! JAJ persze az enyém pasi volt.

Az oroszlányokkal vigyázz, mert nagyon becsapósak, szeretik ha szeretik őket, és amit ők flörtnek vesznek, azt te szerelemnek hiheted. Általában nagy az udvartartásuk. Ha jóképű gyerek vagy, na akkor nyert ügyed van.

2011. jan. 11. 20:52
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Exem oroszlán volt. Mániákus, függő (társkeresés, mikor már megvoltam), csalfa férfi volt. Nem tudom, hogy ez számít-e neked valamit.
2011. jan. 11. 20:53
 7/20 anonim ***** válasza:
Én is oroszlán vagyok és azt mondja a barátom, hogy vannak időszakaim, amikor nehéz eset vagyok, de szerencsére ezt is szereti bennem :)
2011. jan. 11. 21:20
 8/20 anonim ***** válasza:

Én oroszlán nő vagyok oroszlán aszcendenssel, de én nem flörtölgetek, hűséges vagyok, fontos, hogy elismerjenek, nem istenítésről van szó, útálom a kicsinyességet, rosszindulatot, erőszakosságot. Rajtad áll, hogy doromboló kiscicát hozol ki belőle vagy karmolós vadat.

(Egyébként a párom skorpió, na az bele tud marni az emberbe). Remélem, segítettem.

2011. jan. 12. 00:15
 9/20 Nesi81 ***** válasza:
Az én férjem oroszlán. Szerintem minden jegynek van negatív vonása is.Tény, hogy nagy egoval rendelkeznek az oroszlánok, de mellette hatalmas szívük is van. Szerintem nem olyan vészes az együttélés vele. Nagyvonalú, barátságos, de sokat nyom a latban az aszcendens is.
2011. jan. 12. 10:09
 10/20 anonim válasza:
Az én vőlegényem is oroszlán.Szeret a középpontban lenni,meg igényli a dicséretet.De lehet sokat számít,hogy neked milyen a csillagjegyed,hogy ki kihez passzol jobban.Én nyilas vagyok,nagyon jól megvagyunk,én meg így szeretem amilyen!
2011. jan. 12. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!