Az ikrek jegyről mi a véleményetek a családban, párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Milyen tapasztalataitok vannak?Milyen velük élni?2011. jan. 11. 09:13
11/29 anonim válasza:
És nem vagyunk érzéketlenek...
12/29 A kérdező kommentje:
Mivel az ikreknek több arca van, ezért nem lehet általánosítani rájuk.Ezt ti irtátok.Akkor nem lehet 11.32-es válaszoló, hogy te pont ezt az arcát hoztad ki az ikrek jegyű párodból, vagy ismerősödből?Mert azt is hallottam, hogy a vesénkig látnak az ikrek , és nagyon jó emberismerők, és ha valami ne szimpi nekik, akkor........ez nem lehet?
2011. jan. 11. 11:45
13/29 A kérdező kommentje:
Ne érts félre, ezzel nem azt mondom, hogy te rosszat hozol ki mindenkiből,csak lehet ebből a valakiből igen.
2011. jan. 11. 11:47
14/29 A kérdező kommentje:
Ha már sok arcuk van, akkor mindenkinek gond nélkül azt adhatják, amit szeretnének, vagy szerintük megérdemel az illető, esetleg amit kihúz.De lehet tévedek.
2011. jan. 11. 11:48
15/29 anonim válasza:
Ez igy van kérdező..lehet h annak a válaszolónak negativ élménye volt..persze úgysem lehet általánositani.
16/29 anonim válasza:
Amit kapok azt adom...Ha kedvesek velem,akkor én is az vagyok,de ha valaki kihúzza a gyufát az jóra ne számítson.Ilyen helyzetben van a kolléganőm is,jaj lesz neki ha tovább folytatja ezt a fajta viselkedést...:)
17/29 anonim válasza:
11:32-es vagyok... Jajjajj, nagyon negatívra sikeredett, úgy látom. :)Mert csak azt emeltem ki inkább, ami rosszul esett az illetőtől. Később írok még részletesebben.
Nagyon bírom én az ikreket amúgy! ;-)
18/29 anonim válasza:
"Ha már sok arcuk van, akkor mindenkinek gond nélkül azt adhatják, amit szeretnének, vagy szerintük megérdemel az illető" pont ilyen vagyok...
18/f
19/29 A kérdező kommentje:
Nem is a hajtépésért meg a toplista felállításáért írtam én ezt a kérdést.:) Csak a kíváncsiság hajtott, mint minden ikrek csillagjegyűt.;) Ma olyan napom van, hogy szórakozottan, sok öniróniával látom magam kívülről.... Ilyenkor fogékonyabb vagyok a véleményekre bármiről, más napokon meg sohasem tágítok , néha még akkor sem, ha tudom, lehet nincs igazam.Akkoris addig csavarom, még megnem magyarázom, és esetleg az illető bocsánatot is nem kér.:) De mindig kárpótolok szeszélyességeimért.:)
2011. jan. 11. 12:05
20/29 anonim válasza:
Akkor kérdezném a többi ikreket,hogy ti is mindig eléritek amit akartok?Nagy a meggyőző erőm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!