Az ikrek jegyről mi a véleményetek a családban, párkapcsolatban?
Már máshova is írtam....:
Sok ikrek jóbarátom volt, szórakoztatóak, lehet velük sokat beszélni, nevetni, de nagyon érzéketlenek és valamivel tuti megfognak bántani. Érzékenyeknek nem ajánlott társ! :-)
Párként: Nem egy szerelmes típus, neki fogalma is a szerelem első látásra fogalomról. De nagy színész és eltudja játszani. Ezzel csak az a baj, hogy eleinte nem magát adja, csak mikor már nyeregben érzi magát. Addigra meg jönnek a konfliktusok, amitől a másik inkább szakítana, de. Addigra már úgy megszokta a másiktól a sok jót, hogy hát beleszeretett, de kifejezni nem igazán tudja és nem is akarja. Csak majd akkor, ha ott van hagyva... Azután évekig nyaggatt. Azt hiszi a másik csak tapasztalatot szerezni megy máshoz és majd visszatér, haha. Szóval bizonyos módon tényleg ragaszkodó, mert megszokik valakit és az hiányzik neki. De akkor mért nem tud az elején is kedvesebb lenni, hogy ne üldözzön el? Ikrek...
Én az ikrekkel való ismerkedést csak akkor ajánlom, ha rövidtávú kapcsolatot keresel, vagy ha hosszút, de ezt csak ha már az ikreknek benőtt a feje-lágya és túlesett egy számára jó kapcsolaton.
Vagy akkor is jó, ha mondjuk volt egy skorpió barátnője, mert az meg olyan típus, hogy megneveli azáltal, hogy ketrecbe zárja és nem hagy neki cseppnyi önállóságot. Ha az én ikrek exemnek lett volna egy ilyen kapcsolata, akkor talán engem jobban becsült volna az elején is.
Na a legbiztosabb inkább, hogy csak a 30 feletti ikrekkel állj szóba, addigra talán nevelődnek... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!