Rák nő, oroszlán férfi? Passzol ez a két csillagjegy egymáshoz?
A rákok vízben élnek, az oroszlán meg az afrikai szavannán,tehát nem hogy kijönnének egymással,de még azt sem tudják hogy létezik a másik.
Ami az asztrológia részét illeti,baromság az egész.
rak - oroszlan
Kimerítő erőpróba a Ráknak. Eredménye egy rövid, ám de nagyon fényes győzelem. Az Oroszlán tüzes személyisége nagy hatással van a Rákra, de az Oroszlán önálló és büszke. Kevesebbet törődik otthonával, mint a Rák elvárná, és sokkal szívesebben udvaroltat magának, mint amekkora intenzitással udvarol. Kapcsolatuk sikerének, vagy kudarcának egyaránt 50 %-os az esélye. A Rák mogorvának látszik az Oroszlán számára, az Oroszlán pedig agresszív és fennhéjázó lehet a Rák szemében. Az Oroszlán ugyanakkor átruházhatja a Rákra energiáját, és önerejébe vetett gyógyító bizalmát. A Rák pedig biztosíthatja házasságuk, kapcsolatuk szilárd alapjait.
A Rák uralkodó bolygója a Hold, az Oroszláné a Nap.
Tűz és Víz, szó szerint, a Rák alapvetően féltékeny jegy, érzékeny ( pasiban is ), visszahúzódó, ha úgy érzi sérelem éri, az Oroszlán ennek a totális ellentétje.
Alkalmazkodás, kompromisszum...nehezen, de talán, de végig az Oroszlán a domináns.
Jaj,ez a sok hülye előítélet!A skorpió csak a nevében skorpió és csak akkor támad ha bántják.Az oroszlán egy egoista tűzjegy,nem beszél az érzelmek nyelvén,nem az ő asztala.Anyósom oroszlán,hát képzelheted!Az összeillőségtől pedig: [link]
Én skorpió vagyok,a férjem rák.Főleg lelkiekben értjük meg egymást és egy párkapcsolatban ez az egyik legfontosabb dolog!
Előitélet? Oroszlán vagyok és ismerek pár skorpió nőt magam körül, meg férfit is, hovatovább az én anyósom is skorpió volt. Az is meglepő, hogy még élek, jelzem, már akkor utált, mikor még nem is ismert. Azért ez is érdekes. Ha már az érzékenységről beszélünk, pont az érzéketlen jegyeket nem tudom elviselni. Javaslom te meg olvasgass itt egy kicsit:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!