December 20-as nyilasként melyik női csillagjegy jó, a kos vagy oroszlán?
esetleg más?
Szkeptikusok ne "szennyezzék" a témát! Köszönöm!
Szia!
Én 19.-én születtem, nőként. Szerintem a Kos és Szűz partner nagyon jó. A Vízöntő hölgyek is jól "passzolnak" szerintem és az Ikrek. A Mérleget és a Skorpiót "kerülöm". :) Rák hölgy pedig izgalmas, ha a jegy vége fele született. A Bika pedig nagyon jó barát. :) Ezek saját és megfigyelt(a nőkkel) tapasztalatok.
Sok szerencsét! :)
Szerintem a kettő közül neked a kos lehet a jobb.Pörög, és a nyilasoknak is általában nagy a tudásvágya, aktív lény. Viszont egyéni véleményem és tapasztalatom, hogy a nyilasok és a mérlegek nagyon-nagyon jól kijönnek :D
Az első válaszoló válaszát megcáfolnám, miszerint a szűz-nyilas kapcsolat jó, ugyanis szerintem a nyilasok nagyon érzelmesek, és a szűz jegyűek meg gépiesek, szinte érzelemmentesek és a nyilas agyára menne a szűz, hogy nem tud semmi ŐSZINTE érzelmet kicsikarni ,magából ! (tapasztalat)
15/ mérleg L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!