Milyen jellembeli hasonlóságok vannak Bak és Vízöntő közt?
Szia!
Őszintén?
Szinte semmilyen.
A Bak üzleti dolgokkal nagyon szeret foglalkozni, és akár a randiját is lemondja, ha épp olyan alkalom van, ahol pénzt lehet "csiholni". A Vízöntő pont nem szeret anyagias dolgokkal foglalkozni, szabadszellemű, és inkább hagyja magát meghódítani vagy ő hódít, minthogy egy asztal mellett békésen dolgozgasson.
Hát szerintem se sok. Hm. Mindkettő akaratos.
Más nagyon nem jut eszembe. A bak túl földhözragadt, fantáziátlan nekem...soha nem ért semmit ami nem teljesen konkrét és minden kötelezettséget magára vállal, amit nem kéne, aztán meg hisztizik miatta...Legalábbis a bakok, akiket ismerek, ilyenek. Ja és különös vonzódást táplálnak az olyanok iránt, akik tesznek rájuk magasról
Helló
Én Bak vagyok mondjuk lehet különleges fajta, mert rám nem illenek azok a negatív jellemvonások, amiket itt felsorakoztatnak, nem szoktam idegeskedni egyáltalán, és földhözragadt sem vagyok, sőt...:D
Van jó pár vízöntő ismerősöm és sokakkal van közös vonásom, vagyis mindegyikkel el tudok beszélgetni, és nem idegesítjük egymást egyáltalán, szó szerint szeretnek engem ezek az emberek. mindenkinek megvannak a gyengéi, de amikor ezek az emberek velem vannak a figyelmetlenségüket(gyermeki), és enyhe haragjukat esetleg makacskodásukat leszámítva jó emberek(egyébként nem velem szemben ilyenek), megértőek, kedvesek, de azt tudom, hogy másokkal nem tudják olyan jól kontrollálni magukat, és akkor előjönnek a negatívumok. De például a vízöntőkre igaz az, hogy a pénzt nem tartják fontosnak a boldogság elérésben, én sem, pedig egy Bak pedig tipikus pénz és munkahajhász, legalábbis a leírások szerint...no mindegy nem regényt kell írni. :D
Én azt mondom neked, hogy ne vedd készpénznek a horoszkóp leírásokat, mert nagyon sokan rácáfolnak...magamat egyértelműen fel tudnám hozni példának, de szerintem sokan mások is így látják, érzik, tapasztalják. :P
üdv
25/F
LastOne.Left
"Ja és különös vonzódást táplálnak az olyanok iránt, akik tesznek rájuk magasról" - szentül igaz :D, tapasztaltam.
Nos a bakokról tudok a legtöbbet a fő jegyem melett, ugyanis vízöntő vagyok bak aszcendensel, és vagy 3 bak nővel jártam.
Ami hasonló a két jegyben, az az hogy ha el akarnak érni valamit azt elérik. Tántorithatatlanok, ha valamit a fejükbe vettek. Egyik sem érzelgős...és kb ennyi. A bak tényleg anayagias alapjáraton, hüvös és iszonyat szeret piszkálódni, harcolni. Általában pesszimista beállítoságúak, mindenben a rosszat veszik észre előbb.Szavahihető emberek. Komoly kiállásúak.
A vízöntő, sokkal felszabadultabb és lazább mint a merev bak. Szétszórt, szeleburdi néha, viszont sokkal nyitottabb és gyorsabb észjárású. Könnyen ismerkedő tipus. Kreatív.
A kettő találkozása nem túl szerencsés, mert a bak megpróbálja kisajátitani magának a a vízöntőt, az nem tűr sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!