Melyik a legrősebb csillagjegy? (fizikailag) és milyen sorrendbe jön a többi csillagjegy
Figyelt kérdés
2010. dec. 12. 16:01
21/22 anonim válasza:
A legtöbb kos szülött erős fizikumú a statisztikák szerint. Rengeteg energiával rendelkeznek és ezt le kell vezessék valahogy, igy nagyon sok köztük a sportoló...rájuk voksolnék. A másik a skorpió...szerintem ezek még a pestist is túlélnék.Rettentő szívós rohad*kok :D
22/22 anonim válasza:
hát én szerintem az oroszlán az egyik leglustább jegy, nem nagyon szeret dolgozni, inkább másokat dolgoztatni. szerintem a rák az egyik legerősebb jegy, bár gyengének látszik, de hátrafele halad és a legtöbb vezető jegy rák és kos jegyű. A kos mindig pörög, akkor érzi jól magát, bár néha fejjel a falnak, de őszinte jegy. én ikrek vagyok, nekem is sok az energiám, viszont az ikreknek az idegeire kell vigyázni, mert az hamar kimerül. a vízöntő is tele van energiával, a mérleg már lassúbb, de nyugodt. A bika is lusta jegy, lassú, de kitartó. A skorpió is szeret pörögni és a nyilas is. A szűznek van szerintem a legtöbb energiája, állandóan beszél és mindig csinálni akar valamit, bár félénk. hát én ezeket tudom, de aki nem hisz a horoszkópokban, az biztos hülyének tart. ja, a bak az zárkózott, kemény jegy, a halak játékos és szereti a társaságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!