egyértelműen a nyilas, abba még egy fekete lyuk is van
2010. dec. 18. 12:48
12/22 anonim válasza:
Én bika vagyok. És nagyon-nagyon makacs.
Hatalmas erőt tudok belefektetni abba, amit szeretnék elérni, de hamar ki is merülök. Nem tartalékolom az energiát.
Így van a betegségekkel is. Sokáig bírom anélkül, hogy megbetegednék, de aztán ha beteg leszek, az nem holmi kis nátha, hanem valami nagyon nagy, ágynakdöntős kórság lesz.
2010. dec. 18. 18:59
13/22 anonim válasza:
Hurrá...és persze ez mind a horoszkópodtól függ...egyértelmű...én bak vagyok és hogy csak egy példát említsek, h mennyire nem igaz az egész szarság: elvileg precíznek, pontosnak, fegyelmezettnek kéne lennem. Minden egyes alkalommal elkések, csak munkából nem, de azt is kemény küzdelmek árán. Kapkodok... és rohadtul nem vagyok fegyelmezett. Ennyit erről!
2010. dec. 18. 19:31
14/22 anonim válasza:
Szerintem a csillagjegyek közül a nyilas a legerősebb.
Öntörvényű makacs, de nyíltszívű barátságos és fáradhatatlan. de ha egyszer kidöglik akkor kidöglik.
Mivel én is nyilas vagyok ezért tudom.
Ha valami érdekel akkor azt orrvérzésig tudom csinálni, de ha valami nem akkor hiába mondanak bármit nem érdekel.
Barátom szokott csodálkozni (bika a horoszkópja), hogy honnan van nekem ennyi energiám. Dolgozom suliba járok közben vele is foglalkozom, plusz házi munka meg ilyen "apróságok" és még este egy kis buli is belefér ha hétvége van.
Szóval sztem nyilas, mert még egy ilyen eszement embert nem ismerek csak aki szintén nyilas :) :)
2010. dec. 19. 11:16
15/22 anonim válasza:
Nem a csillagjegytől függ a fizikai erő, hanem 1. a nemektől, 2. attól, mit örökölt valaki a felmenőitől, 3. mennyire foglalkozik sporttal.
Szerintem ha végignéznénk a világ legerősebb embereit, mindegyik csillagjegyet megtalálnánk köztük. De ők nem a csillagjegyek miatt erősek, hanem azért, mert (azon túl, hogy többségében férfiak) jó ilyen irányú géneket örököltek a szüleiktől, és rengeteget edzenek, hogy ilyen erősek legyenek.
2010. dec. 19. 11:32
16/22 anonim válasza:
xD én is skorpió vagyok és mindent elakarok érni . pl ha egy játékban nem sikerül vmi akkor idegel a játék már xd
2010. dec. 19. 18:20
17/22 Jászay András válasza:
A születési horoszkópban 10 égitest helyzete, valamint az Aszcendens (=felkelő pont) és ezek kölcsönhatása alakítja a végső képet. Az újságokban megjelenő napi horoszkópok kizárólag a Nap helyzetéből indulnak ki, ami bár az egyik legfontosabb adat, de önmagában édeskevés. Ha valaki csak ezt ismeri, könnyű arra a végkövetkeztetésre jutnia, hogy az asztrológia maszlag. Egyébként minden jegynek megvan az erőssége, meg a gyengéje is. Melyik a legerősebb? Amelyik valamiért neked jobban tetszik...
2010. dec. 21. 08:06
18/22 anonim válasza:
10 égitest, aszcendens, IC-MC tengely, lilith, aszteroidák és még kismillió más, nem is beszélve a kinai horoszkópról, amit szintén nem egy nap alatt dobtak össze.
2010. dec. 23. 12:58
19/22 anonim válasza:
Ez nem a csillagjegytől függ. Az ember a jegyétől függően lehet erős-gyenge. A fizikai erejét az ember nem azért kapta, mert pl. nyilas, hanem mert pl. olyan nemű, olyan az étkezése, annyit sportol. Lehet a szűz nagyon erős, és lehet a nyilas gyenge, ez nem a csillagjegyétől függ. Ez az igazság.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!