Mennyire higyjek a horoszkópomnak?
Azt írta a horoszkópom, hogy decemberbe váratlan meghívást kapok de semmiképp se tegyek neki eleget mert nagyon fogok égni. Na most tényleg kaptam decemberre egy váratlan meghívást és félek, ha elmegyek valami nagyon rossz lesz ( van is rá esély, van egy dolog ami miatt beéghetek:S), de szívem szerint elmennék.
Lehet nem lesz semmi, elvégre nem jöhet be minden, amit ír a horoszkóp, de már az is igaz lett, hogy váratlan meghívást kapok, mindig elhittem a horoszkópot, nem tudom életembe először ne higyjek benne csak mert rosszat ír?
Szerinted két fix dátum között született embereknek ugyanazok a tulajdonságaik, a sorsuk, a jövőjük?
Legyél okosabb, ne hagyd, hogy ilyen butaságok befolyásoljanak.
Egy próbát megér ^^.
Egyébként meg bárhol be lehet égni. Otthon unatkozni jobb volna?
Fogadd el a meghivast, de szabadulj meg a negativ gondolattol. Tehat "beeghetek!" Ettol kell megszabadulnod.
Ha allandoan e korul fog jarni az elmed, akkor mar a gondolataidat is ekorul forgatod, s a gondolatoknak van teremto ereje! Ertheto?
Legyen eros hited, es bizzal onmagadban. Vizulalj, meditalj. Tehat elkepzeled a helyet, ahova menni fogsz, s lasd magad elott azt, amit szeretnel, vagy akarsz. Amikor ezekkel fogod az elmedet atitatni, akkor ezt fogod megvalositani, megteremteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!