Vízöntő csajt hogyan lehet szóra bírni?
Figyelt kérdés
3 álprofilról írtam már neki(facebookon),de nem írt vissza semmit.Letiltott mindig.Nem ismerjük egymást,csak láttam egy csoportban,és megtetszett.Mit csináljak?Mit írjak neki,hogy egyáltalán válaszra méltasson??tegnapelőtt 00:23
1/20 anonim válasza:
Hagyd békén szerintem,az a legcélravezetőbb
5/20 anonim 

válasza:

Mégis miért válaszolna bárki álprofiloknak?
Írjál a sajátodról.
Ha tetszel neki és szokott így ismerkedni, akkor válaszol. Ha nem, akkor nem, és akkor ne zaklasd.
Mi köze a vízöntőhöz?
6/20 A kérdező kommentje:
#5 Hallottam,hogy a Vízöntő csajok válogatósak,és nagyképűek..talán akkor van benne valami..pedig kedves hangulatú szöveget írtam,hogy miket csinálnék vele.Még nem adom fel!Lehet most bunkó leszek,hátha.
tegnapelőtt 10:52
7/20 anonim 

válasza:

Elé kell rakni egy csöbröt és mondani : öntsd ki a lelked
9/20 anonim 

válasza:

Ja és ezek utan csodalkozol hogy letiltott?
10/20 anonim 

válasza:

Öntsd nyakon hideg vízzel. Akkora hangja lesz hogy csoda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!