Kifaggatni valakit álmában? Lehetséges?
és mennyire zavar ez téged?
Mennyire gáz szerinted ez?
Mikor alszol ha a párod beszél éjszaka?
Igen, ki lehet álmában kérdezni (általában egy bizonyos kérdést kell feltenni) :D "vallatni" nem lehet!
Az én párom rendszeresen megkérdi, hogy megcsalom-e :D Ezt egy éve bevallotta. Én nagyon beszédes vagyok álmomban, mindig mondom neki, hogy nem :) És ez igaz is.
Utána elkezdek valami teljesen másról magyarázni, múltkor például megkérdeztem Tőle, hogy hova tűnt a kezemből a 7-2 (kártya lap), mert full house-om lenne vele :D:D:D
"álmodban levagy bénulva"
- És fekszel, mint egy darab fa? :D Izgi...Akkor miért forgolódnak az emberek álmukban? Még mély alvásban is? :D
"még a szempilládat se tudod kinyitni"
- Láttál már nyitott szemmel alvó embert? :D Mert én igen, a volt páromat. Ijjesztő :D De nem volt lecsukva a szeme :D
Am, amikor engem kérdez a Párom, és válaszolok, ebből semmire nem emlékszem. Ő vallotta be, hogy ezt csinálom, és ezzel szórakozik xD
senki sem mondta hogy mélyalvásról van szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!