A kos 0. foka mennyire kötődik az újrakezdésekhez? Hogyan áthidalható az alábbi (lent)?
Ugye ez a tavaszpont.
Asztrológiában innentől számítják az "új évet".
Namost, nekem a Szaturnuszom pont itt van, a kos 0. fokán.
És bárminek a kezdése nekem olyan veszettül nehezen megy, hogy elmondani nem lehet, mindig a padlón vagyok az ilyenektől.
Előfordulhat, hogy nálam a Szaturnusz a tavaszponton ezeken a nehéz kezdéseken keresztül jön elő?
Abba is nehezen kezdek bele, amit egyébként várok, és szeretek, pl egy könyv olvasása amire már régóta vágytam. Mert egyszerűen nem.
Olyat is halogatok, amit amugy szeretnék. Mert ugye ez is valamilyen kezdet amikben én nagy eséllyel megpusztulok, ha jó kezdet, ha rossz...
Másik kérdés? Mit kezdjek ezzel a Szaturnusszal? Hogyan kezdjek neki dolgoknak?
Légyszí 🙏 ne a "csak csináld" típusú válaszokat írjátok, mert ezt már próbáltam és ha ennyi lenne és működne, nem írnám a kérdést...
Nem minden földjegyűre értettem hogy 2 bites. Akik körülöttem vannak, azok sajnos olyanok.
Akkor rosszul fogalmaztam.
Nem várom el senkitől, hogy eltalalja elsőre a horoszkópomat, csak ne engem csesszen le ha megpróbálja és nem sikerül. Ennyi.
Mindegy, akkor ezt a kérdést is offolom...
Másodjára már megtaláltam. Az is valami.
Azért kommenteltem a kérdéshez, mert másféle emberben ugyan, de van tapasztalatom a Kos nulladik fokával (különösen a Holddal és Vénusszal)
Illetve pár hete beszélgettem egy 97-es nővel, akinek Kos 1. fokon van a Szaturnusz + ugyanez a Szűz Mars - Nyilas Vénusz kvadrát, mint nálad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!