A kos 0. foka mennyire kötődik az újrakezdésekhez? Hogyan áthidalható az alábbi (lent)?
Ugye ez a tavaszpont.
Asztrológiában innentől számítják az "új évet".
Namost, nekem a Szaturnuszom pont itt van, a kos 0. fokán.
És bárminek a kezdése nekem olyan veszettül nehezen megy, hogy elmondani nem lehet, mindig a padlón vagyok az ilyenektől.
Előfordulhat, hogy nálam a Szaturnusz a tavaszponton ezeken a nehéz kezdéseken keresztül jön elő?
Abba is nehezen kezdek bele, amit egyébként várok, és szeretek, pl egy könyv olvasása amire már régóta vágytam. Mert egyszerűen nem.
Olyat is halogatok, amit amugy szeretnék. Mert ugye ez is valamilyen kezdet amikben én nagy eséllyel megpusztulok, ha jó kezdet, ha rossz...
Másik kérdés? Mit kezdjek ezzel a Szaturnusszal? Hogyan kezdjek neki dolgoknak?
Légyszí 🙏 ne a "csak csináld" típusú válaszokat írjátok, mert ezt már próbáltam és ha ennyi lenne és működne, nem írnám a kérdést...
Ja, a Szaturnusz az 1es házam végén van, valaki a 2-es elejére szamolja már. Leírások alapján az 1es házas jobban passzol.
Ami még érdekes, hogy együtt áll a holdammal, ami nem a kosban van, hanem a halak végén (29.fok)
Aszcendensem vízöntő...
Tapasztalataim alapján a Kos 0 foka gyerekes, fejletlen, későn érő.
A Szaturnusz, mint bölcs tanítómester óvodában érzi magát ebben a pozícióban.
Ezeket az óvodás ösztönöket akadályozza meg. Nem enged egyéniséget, véleményt kinyilvánítani, megmutatni hogy ki vagy te, mindenben határokat, kereteket próbál felállítani.
A Halakban megtanult feltétel nélküli határtalan szeretet érzését is lefojtja, az idő előrehaladtával egyre inkább nem tartja felnőtthöz méltónak. Vonzza a hideg, érzéketlen embereket és a rossz bánásmódot, ahol rosszul jár és szenved.
Magatehetetlennek érzed magad.
Egyébként hol van a Mars? Fontos lenne tudni hogy mi mozgat és hogyan, nem csak azt, hogy ki fogja a pórázt.
A Szaturnusznak és a Holdnak milyenek a kapcsolatai?
Annak ellenére hogy akkor ez ilyen óvodás ösztön, manapság minden is az önismeretről szól, meg hogy legyél valaki. 😅
Hát nem hiába nem találom a helyem, mert engem ezek nem érdekelnek, sőt semmi olyan, ami a valósághoz kötődik.
Bármilyen erőteljesebb föld elemű mellett azt élem meg, hogy élve eltemettek.
Valamilyen zseniális (és egyben szadista) ötlet mégis olyan családba hozott, ahol CSAK 2es 2 bites földjegyűekkel vagyok körülvéve.
Szóval ja, magatehetetlen vagyok 😂
A Marsom a szűzben van, a 7es házban.
'Nehéznek' mondott fényszögkapcsolat nincs (sztem ez az együttállás is elég 😅)
Trigon van a nap-plútó együtálláshoz, elöbbi skorpioban, utóbbi nyilasban. (9-10es ház a Plútó teliben az MC-n)
Meg szextilek a 12es házba, a Neptunuszhoz a bakba, meg az Uránuszhoz a vízöntőbe.
(Megjegyzem a Jupiter is ott van, bak 12es ház 😅👌)
"A Halakban megtanult feltétel nélküli határtalan szeretet érzését is lefojtja, az idő előrehaladtával egyre inkább nem tartja felnőtthöz méltónak. Vonzza a hideg, érzéketlen embereket és a rossz bánásmódot, ahol rosszul jár és szenved."
De érettnek tartom és az erősseg jelének, DE ahogy írtad olyan környezetben vagyok, ahol ezt napi szinten nyírják, szóval kiirtották belőlem. Kvázi visszafejlődök.
Es akkor innen meg egy kérdés. Ha már millió helyen elreklámozzák, hogy fejlődni jövünk ide, akkor mina feszkes fene ihlet egy ilyet, hogy vki egy olyan indítóprogramot kap szúletéskor, amiben kódolva van a visszafejlődés?
Lehetnél pontosabb és kritikusabb is magaddal szemben, mert valótlan dolgokat írtál. Tudom, nem érdekel a valóság, de a valóságot meg ez a hozzáállás nem érdekli.
Egyrészt nem 29 fokon van a Hold, hanem 25.
Másrészt felsorolod, hogy mid van a Halak-Nyilas-Szűz jegyekben, aztán odaírod, hogy nehéznek mondott fényszögkapcsolat nincs.
A Szaturnusz-Hold-Leszálló csomópont együttállása már önmagában veszélyes állás, Velük szemben a Mars, és mindezekkel kvadrátban a Nap.
Sokkal egyszerűbb lett volna megadni az időpontot ehelyett a pontatlan rizsázás helyett.
Várj, Nap-Plútó együttállás? Ez nálam nincs. Akkor 20 nappal benéztem.
Tényleg egyszerűbb lenne adni egy időpontot...
vagyis már nem kell... de egyszerűbb lett volna*
Elnézést
Köszi, jól ismerem a képletemet és jól állok az önkritikával is.
De, 29 fokon áll a holdam.
A fényszögekről annyit, hogy 5 fok különbséget valahol fenyszögnek számítanak, valahol nem, valahol bolygófüggő.
Nem tudom megjósolni, hogy szerinted melyik lesz az abszolút.
Hogy nem adtam meg képletet...nem kértél. A Marsot kérdezted, meg a Hold-Szaturnusz fényszögeit...
De gondolom nekem kellett volna erre is gondolnom...
"Tudom, nem érdekel a valóság, de a valóságot meg ez a hozzáállás nem érdekli."
Nem hozzáállás kérdése és nem valóságért vagy a valóságnak van.
Viszont, ami hozzáállás kérdése, hogy ha már valaszolunk, azt hogyan tesszük...
Ha valaki ennyire unszimpatikus, vagy lenézed mert valami nem tetszik benne, akkor nem kötelező valaszolni.
Igen, én vagyok éretlen...
Nem te vagy éretlen, hanem én vagyok hülye, hogy megpróbáltam válaszolni, miközben nincs ide csatolva a horoszkóp ábra.
Bocsi hogy nem találtam el elsőre mikor születtél. Nem olyan könnyű...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!