Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Légy szíves segítsen valaki...

Légy szíves segítsen valaki mi várható?

Figyelt kérdés

Igazából minden összeomlott ami fontos volt, éltetett, fogalmam nincs mi jön?

[link]

[link]

nov. 20. 13:46
 1/4 anonim ***** válasza:
31%

Sokszor engem az ének nyugtat meg.

[link]

nov. 20. 16:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Még nem hallottam, nagyon jó, köszi! :)
nov. 20. 16:56
 3/4 Bálvány ***** válasza:

Asztrológiai szempontból nagyon különleges volt az Úr 1965. esztendeje. Úgy esett, hogy a Szűzben járó Uránusz a törvények megszegője, a véletlen, hirtelen események előidézője együttállt a szélsőséges, erőszakos, végletes Plutóval. Megesik ez kb. 150 évente, de az nem hogy ketten együtt támadják a szembenlévő Halakban áló Szaturnuszt a küszöb őrét, a korlátok-határok úrát. Volt is akkor minden: polgárjogi mozgalmak, kulturális forrdalom, vietnami haború ellenes tüntetések.

Ismerőseim között is található egy a jelzett évben született személy. Van egy szögletes, merev világképe, határozott

elgondolása ami mentén dolgozik, szervezi a munkáját. Ha az élet úgy hozza, hogy valamiféle nem várt esemény történik és változtatásra kényszerűl akkor nála kiborul a bili. Feszült lesz és ideges.

Születési képletedben nálad is megjelenik ez a nagy feszültséget hozó szembenállás de más életterületen.

A Szaturnusz itt az 1-es házba kerül, így határozottá, komollyá, megfontoltá téve személyiségedet. Az Uránusz-Plutó pedig a 7. házba esik, ami váratlan, hirtelen, kiszámíthatatlan párkapcsolati eseményeket hoz.

Hektikus, villámgyorsan átalakuló társak, ellenségek, szerelmek esnek be a külvilágból. Az egész külvilágod kiszámíthatatlan.

(További nehezítés, hogy Kos teliholdkor születtél, amikor a tudatos én és a tudatalatti összefeszül az ÉN-és-TE tengely mentén.)

Az alap probléma tehát adott. De miért nehéz most ez neked különösen? Miért most jönnek az ezzel kapcsolatos események?

Hát azért, mert második Szaturnusz visszatérésed van. (Erre keress rá, sok publikációt olvashatsz a témában.)

A Szaturnusz megint születésedkori helyén áll. Ilyenkor próbára tesz, másodszorra is felkérdezi a leckét.

Meddig tarthat ez? Egyre gyengülő intenzitással kb. február végéig. Az elkövetkező hónapokban amikor kisbolygó (Vénusz, Merkúr)

csapódik a Szaturnuszhoz, azt még biztos megérzed (pl.jan.19 fele). Aztán jönnek más bajok.

nov. 20. 18:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ez aztán nem valami bíztató! :(
nov. 20. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!