Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A Kos nők miért nem annyira...

A Kos nők miért nem annyira érzékenyek, érzelmesek, és kifinomultak?

Figyelt kérdés
Azt veszem észre.
tegnapelőtt 19:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
28%
Azért mert az érzelgősség és gyengédség nem lehet része a feltámadásnak és életben maradásnak. Az máskor van.
tegnapelőtt 19:50
 2/11 anonim ***** válasza:
55%
Hat ha elolvasod a jegy leírását akkor megtudod
tegnapelőtt 21:23
 3/11 anonim ***** válasza:
50%
Mindenkinél okosabbnak, racionálisabbnak képzelik magukat és ráadásul durvák is (a nők is) és azért.
tegnapelőtt 21:35
 4/11 anonim ***** válasza:
56%

"Mindenkinél okosabbnak, racionálisabbnak képzelik magukat"

No-no!

Ez nem csupán képzelgés, hanem tényleg okosabbak! :)

De emellett érzékenyebbek és érzelmesek is, csak megválogatják, hogy kinek mutassák ki, mert akárkinek nem fogják.

Tehát a kérdés már eleve téves feltevésen alapul.

Kérdező!

Azért, mert Te nem ezt tapasztaltad..

tegnapelőtt 21:48
 5/11 anonim ***** válasza:
27%
Nem éppen a kos jegy szülötteiről szoktak azt mondani hogy ok a legokosabbak
tegnapelőtt 21:51
 6/11 Szabi15 ***** válasza:
Ahogy én vettem észre, érzékenyek csak ezt az oldalukat nem sokuknak mutatják. Pont azért, mert annyira érzékenyek. Mintha túlkompenzálnának ezzel. Ebből eredhet a kifinomultság és az érzelmesség hiánya is. Ha egyszer a közelébe kerülsz és megszeretted magad vele, akkor meglátod ezt az oldalát is, de inkább ne tedd, szerintem nem éri meg. Vagyis nem tudom kinek érheti meg vagy ki az aki jól kezelheti ezt. Talán akivel összeillik a párkapcsolati szerint. Állítólag oroszlán és nyilas. Grr
tegnap 02:32
 7/11 anonim ***** válasza:

Azért, amiért nem kos nők is: velükszületett fiziológiai jellemzők és szocializáció miatt.

Nem azért, mert éppen adott hónap egyik napján születtek.

tegnap 06:07
 8/11 anonim ***** válasza:

3as, te a bakokat jellemezted, azok ilyenek.

Kérdező, én kos vagyok, és nagyon is érzelmes, romantikus

tegnap 06:23
 9/11 anonim ***** válasza:

A Kos indulatos, versengő, hamar dönt, meg akarja mutatni magát, beleveti magát a dolgokba nagy elánnal, hiszen tűz jegy, cserébe elég átlátszóan őszinte meg hamar kifárad és sokszor befolyásolható is. Nem egy csapatjátékos, inkább amolyan sprinter :) - az érzelmekben is. Uralkodó bolygója pedig a Mars, ami ugye a férfias energiákat ("megszerzem", "legyőzöm", "én csinálom/teremtem meg") képviseli, ezért nem egy nőies jegy.

Viszont nagyon nem mindegy (és ezek asztrológiai szempontok, ha már ez a topik), a többi bolygója, fényszöge milyen, tehát egyáltalán nem egyformák a Kosok (és Kos nők) az asztrológia szerint sem. És persze másoknál is lehetnek Kos vonások pont ezért. Pl. Kos Holdas emberekre is nagyon jellemző ez a hamar-felhúzom-magam. És egy Kos nő is lehet nagyon romantikus, szeszélyes ha Rák Holdja van, vagy látszólag érzelemmentes, ha a Holdja mondjuk együtt áll a Szaturnusszal.

És akkor még ott az aszcendens (milyen képet mutat, akar mutatni magáról) és még jó pár szempont.

Tehát Kérdező, ha érdekel az asztrológia és nem általánosságokat akarsz, akkor egy valakit (születési óra, perc és helyszín is) lehet mélyebben elemezni, pszichologizálni asztrológiai szempontok szerint miért olyan, amilyen.

tegnap 15:58
 10/11 anonim ***** válasza:

Egyébként folytatva :) egyesnek is igaza van: a kör a 12 jeggyel a Kossal kezdődik, és ez a jegy jelképezi filozófiailag a születést, újjászületést. Ehhez pedig agresszió, kifelé irányuló energia kell, azaz a megszületéshez, hogy belép és követel a közös tortából egy darabot magának egy új élet (a többiek kárára, hiszen az ő táplálékukat veszi el).

További logikai szemléltetésként... pl. a Kos Vénuszú (a nőiesség, vonzás bolygója) nők tipikusan kezdeményezők (mindegy, milyen jegyű a Nap) és így (ha jók a fényszögek) sikeresek is az adott területen, ám hajlamosak meg is unni, akit/amit már megszereztek. Míg a Kos Marsos emberek akár tényleg bántalmazók lehetnek (ez irányulhat saját magukra is, itt is házak, fényszögek alapján lehet gyanakodni), addig a vizes jegyben álló Marsú férfiak sokszor szenvednek attól, hogy hiányzik belőlük az igazi férfias tettrekészség, bátorság, önbizalom.

tegnap 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!