Mindegyik Bak jegyű Férfi önző,zsugori,munkamániás-pénzéhes illetve nagyzolós vagy csak némelyik? Köszönöm.
1-s
Bak férfiról beszéltem a másik meg még csak véletlenül sem hülyeség a horoszkóp.
Olvas utána és rájössz.
Bak az anyám és pont az ellenkezője annak amit leírtam a kérdésemben,de a Nők amúgy is mások
Amúgy minek jössz be ebbe a kategóriába ha szerinted hülyeség a horoszkóp?
Ide azok írnak kik szerint nem az.
Nevelőapám volt Bak. Igazi aktakukac,mindent derékszögbe rakó, precízkedő, munkamániás,önző ember volt. Ráadásul azok,amiket papolt,hogyan kell élni, na ezeket következetesen megszegte mindig.
Négy feleség hagyta ott,mert nem bírták.
3-s.
Köszönöm a válaszod.
Sajna a haverom is ilyen,és nagyon nehéz vele.
Én pont az ellenkezője vagyok Oroszlán,és ez meg neki nem egyértelmű hogy lehetne lazábbra is venni a gyeplőt mint ahogy én csinálom.
Megértelek, mert én is Oroszlán férfi vagyok :)
Sok vitám volt az öreggel, volt hogy fél évig nem álltunk szóba egymással.
# 3
5-s.
Mi még komolyabban nem kaptunk össze,de csak a pénzharácsolás közben senkije sincs meg csak állandóan a munka mintha másról nem lehetne beszélni egyszerűen kiakasztó.
Kikapcsolódás,pihenés,nevetés fogalmát nem igazán akarja ismerni mert ezek nem tartoznak az élethez.
40 éveikben vagyunk,de ő belőle mi lesz így később és ő akar magának 10-s skálán 10-s Nőt.
Miközben mindenből a legolcsóbat veszi meg.
Bár nekem nincs pénzem mint neki,de én legalább éltem,és soha nem neveztek fukarnak.
8-s.
Erre talán nem kéne annyira büszkének lenned!!!
Tahósággal egyenlő,ha érdekel ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!