Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Halak hold - Hogyan ne legyen...

Halak hold - Hogyan ne legyen rám ennyire hatással a környezetem?

Figyelt kérdés

Nem tudom kizárni.

Ha valakinek rossz kedve van a környezetemben, akkor nekem is. Amint felvidul én is.

Minden érzést, néha gondolatokat is átveszek másoktól, pluszba a sajátjaimhoz, így meg az összeset nem bírom el.

Mit csináljak?

szept. 24. 17:21
 1/10 anonim ***** válasza:

A szemben lévő jegyből tudsz tanulni tudatosságot, elkerülő magatartást, felkészülést, érzelmi távolságtartást, elfogulatlanságot, mértékletességet, hogy ne egyél rossz szellemi táplálékot, ne feleljen meg bármilyen ember társasága. Teremts olyan körülményeket, amire nem fárasztó érzelmileg reagálni - úgysem tudod kikerülni hogy belevonódj.

Ne vakon és felkészületlenül sodródj bele a helyzetbe, hanem irányítottan menj bele úgy, hogy már számításba veszed előtte az esetlegesen bekövetkező rossz dolgokat is, és különböztesd meg magad tőle, húzz határokat, hogy mi meddig a te dolgod, hol van a te hasznod, mi a jó neked.

szept. 24. 18:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Ezeket tudatosítani kell magadban és akkor a megszokások szépen át tudnak alakulni. Hogy "most ez a Józsi baja, minden jót kívánok neki, de nem nekem kell idegeskedni rajta, mert én nem tudom befolyásolni". Hosszú távon - pl. párkapcsolatban - pedig érdemes lesz arra figyelned, hogy hasonszőrű empatikus emberekkel vedd körbe magad, akik nem uralnak le és akiknek nem kell, hogy a terapeutájuk légy.
szept. 25. 05:30
 3/10 Bálvány ***** válasza:
58%

Ha mindent simán 'tudatosodással' ki lehetne védeni, akkor egy tökéletes világban élnénk (és hát nem is lenne az asztrológiának értelme).

Persze az indiai jógik simán megcsinálják, de a nyugati ember elhízott, dohányzik és piál. De biztos vagyok benne, hogy neked sikerülni fog! Próbáld! Ne add fel! Hajrá!

szept. 25. 09:30
 4/10 anonim ***** válasza:

Attól, hogy személyiséget nem tudunk váltani, igenis sokat segítenek az ilyen automatizmusok felismerései. Lecsökken a felesleges, energiát elszívó, akár megbetegítő érzelmekre pazarolt idő - persze nem rögtön. De valahol el kell kezdeni, ha az embert valami zavarja és fejlődni szeretne. Nekem bevált.

Azt nem tudom, honnan veszed, hogy Kérdező elhízott, dohányzik és piál... vagy hogy jön ide ez a kötekedés. Hogy nyugatiak vagyunk-e, az meg szintén relatív.

szept. 25. 10:08
 5/10 Bálvány ***** válasza:
#4 Te 'értő olvasásból' megbuktál. Funkcionális analfabéta vagy. (Na ilyen egy kötekedés.)
szept. 25. 10:30
 6/10 A kérdező kommentje:

#1 Pont hogy valaki olyannal élek együtt, akinek a holdja fokra pontosan szemben van az enyémmel. Nem tudok elköltözni, mert sz@r anyagi helyzetben vagyok.

A szemben jegyet a szűzet nem bírom elviselni.

Szó szerint bele tudok betegedni (volt már rá példa)

szept. 25. 13:50
 7/10 A kérdező kommentje:
#5 Szerintem általanosságban beszélt a nyugati emberekről, akik közt valóban több ilyen függő van mint mondjuk indiában. Nyilván nyugaton sem mindenki ilyen.
szept. 25. 13:52
 8/10 Bálvány ***** válasza:
#7 pontosan
szept. 25. 14:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem is halak holdam van, igazi hullámvasút az érzelem világom. Megmondom őszintén a tökéletes megoldás nincs meg, de van amikor tudatosan elkerülök dolgokat vagy olyan irányba terelem hogy ne érintsen vagy tudatosan végig gondolom stb. Néha segít de szerintem ezt teljesen megszüntetni nem lehet.
szept. 25. 20:58
 10/10 anonim válasza:
Halak napjegyű vagyok mérleg holddal, de én is mindenkinek átvettem a hangulatát, nem kell ahhoz halak hold. Mostanra már megerősödtem lelkileg és nem rezdülök mindenki hangulatára.
szept. 27. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!