Halak hold - Hogyan ne legyen rám ennyire hatással a környezetem?
Nem tudom kizárni.
Ha valakinek rossz kedve van a környezetemben, akkor nekem is. Amint felvidul én is.
Minden érzést, néha gondolatokat is átveszek másoktól, pluszba a sajátjaimhoz, így meg az összeset nem bírom el.
Mit csináljak?
A szemben lévő jegyből tudsz tanulni tudatosságot, elkerülő magatartást, felkészülést, érzelmi távolságtartást, elfogulatlanságot, mértékletességet, hogy ne egyél rossz szellemi táplálékot, ne feleljen meg bármilyen ember társasága. Teremts olyan körülményeket, amire nem fárasztó érzelmileg reagálni - úgysem tudod kikerülni hogy belevonódj.
Ne vakon és felkészületlenül sodródj bele a helyzetbe, hanem irányítottan menj bele úgy, hogy már számításba veszed előtte az esetlegesen bekövetkező rossz dolgokat is, és különböztesd meg magad tőle, húzz határokat, hogy mi meddig a te dolgod, hol van a te hasznod, mi a jó neked.
Ha mindent simán 'tudatosodással' ki lehetne védeni, akkor egy tökéletes világban élnénk (és hát nem is lenne az asztrológiának értelme).
Persze az indiai jógik simán megcsinálják, de a nyugati ember elhízott, dohányzik és piál. De biztos vagyok benne, hogy neked sikerülni fog! Próbáld! Ne add fel! Hajrá!
Attól, hogy személyiséget nem tudunk váltani, igenis sokat segítenek az ilyen automatizmusok felismerései. Lecsökken a felesleges, energiát elszívó, akár megbetegítő érzelmekre pazarolt idő - persze nem rögtön. De valahol el kell kezdeni, ha az embert valami zavarja és fejlődni szeretne. Nekem bevált.
Azt nem tudom, honnan veszed, hogy Kérdező elhízott, dohányzik és piál... vagy hogy jön ide ez a kötekedés. Hogy nyugatiak vagyunk-e, az meg szintén relatív.
#1 Pont hogy valaki olyannal élek együtt, akinek a holdja fokra pontosan szemben van az enyémmel. Nem tudok elköltözni, mert sz@r anyagi helyzetben vagyok.
A szemben jegyet a szűzet nem bírom elviselni.
Szó szerint bele tudok betegedni (volt már rá példa)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!