Kemoterápiás emberrel lehet egy légtérben élni,aludni? Van hatàssal a szer a környezetében élőnek?
Figyelt kérdés
Mire kell figyelni? Tablettás kemot kap.2023. aug. 19. 16:50
1/15 A kérdező kommentje:
Amúgy tudom ez egy hülyeség, de tényleg érdekel.
2023. aug. 19. 16:51
2/15 anonim válasza:
Ugyan mi hatása lenne? Segitek: semmi.
3/15 A kérdező kommentje:
Régen voltak ilyen cikkek. Nyilvàn tudom ugyanúgy mennek a boltba is stb.
2023. aug. 19. 16:54
4/15 anonim válasza:
Attól tartasz hogy a kemoterápia cseppfertőzéssel terjed vagy attól, hogy a rák teszi ugyanezt?
Mindkettő hülyeség.
5/15 A kérdező kommentje:
Hogy valamilyen módon az én szervezetemre is hatàssal lehet.
2023. aug. 19. 17:00
6/15 anonim válasza:
Hülyébb szerencsére már nem tudsz lenni tőle.
7/15 Ypszilon1980 válasza:
Azta paszta, ez a nap legjobb kérdése. Jézusom. Ennyire nem lehetsz buta.
8/15 anonim válasza:
Sugárterapia esetén javasolják távolságot tartani terhes nőkkel illetve gyerekekkel. Kemoterápia esetén nincs semmi ilyesmi
9/15 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi a választ!
2023. aug. 19. 17:50
10/15 anonim válasza:
Szia,semmi óvintézkedés nem kell. A sugárkezelés alatt állóktól sem kell távolságot tartani, ha az orvos nem mondja külön! (Van egy olyan típusú kezelés,ami alatt igen,de azt az orvos mondaná,illetve valószínűleg ki sem engednék a kezelés alatt).
A kemonál a testnedvekkel nem szabad érintkezni az első napokban, de ez azért betartható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!