Miért van az, hogy én mindenkire jó hatással vagyok, de ràm a környezetemben lèvők rossz hatással vannak?
Na, ez a sokadik kérdés ma, amit nem igazán értek.
Miből gondolod, hogy te mindenkire jó hatással vagy? És miért lennének a környezetedben lévők rád rossz hatással?
Miből gondolod, hogy a vezetőséged zavarta, hogy törtető és mellette nagyon jó ember vagy? Egyáltalán, tudod, hogy mit jelent az a kifejezés, hogy törtető? És, mégis mitől lennél te annyira jó ember?
Meg úgy eleve... Most ők csináltak egyáltalán valamit? Mert erről egy szót sem írtál, csak azt, hogy te már nem mosolyogsz rájuk és hasonlók.
Az én szótáramban a törtető és a jóság nem ugyanazon az oldalon állnak.
Aki törtet, az mindenkin átgázol, szemrebbenés nélkül, csak a cél hajtja. A jó ember pedig nem ilyen, a jó emberek nem tudnak törtetni.
Mi az, hogy "én mindenkire jó hatással vagyok"?
Ha mindenkire jó hatással vagy, akkor azt kéne eredményezni, hogy a környezetedben lévők ne rossz hatással legyenek rád.
Hogyan lehet a környezetében lévőkre jó hatással az, aki kárukra akar előre jutni, azaz törtető az illető?
Nem lehet, hogy a GENERÁCIÓS KÜLÖNBSÉGEK túl nagyok? Hány éves vagy Te és Ők hány éves korcsoportot képviselnek?
Milyen a nemek aránya a munkahelyen? Milyen "kitörési" lehetőséget látsz LELKI SZEMEID ELŐTT ezen a helyen, amely egyre inkább nem váltja be a hozzá fűzött reményeidet?
Van egy olyan monďas is hogy gaz között a viràg is gyommà vàlik.
Az emberek tudattal is hasonulnak a környezetükhöz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!