Általánosságban nektek is rossz tapasztalataitok vannak a szűz jegyében született emberekkel ?
Figyelt kérdés
Elismerem, hogy vannak jó tulajdonságaik, mint pl. betartják az ígéretet, precízek, alaposak. Ám a szőrszálhasogató, kritikus, kötekedő, okoskodó jellemükkel az idegeimre mennek. Az összes ismerősöm ilyen, mindegy hogy férfi vagy nő. Borzasztó természetük van, ha nem vesznek erőt magukon. Aki belém kötött vagy kigúnyolt életem során, az majdnem mind szűz jegyű volt, mint utólag kiderült.szept. 24. 14:50
11/16 anonim válasza:
Két szűz barátnő átvágott, de a párom szűz és nem tette meg. Ennyit erről.
12/16 anonim válasza:
Nekem az egyik legjobb barátnőm Szűz, de ő inkább önkritikus, valamint magával szemben vannak kötekedő megmozdulásai. :D Egyébként valószínűleg ezért nem elég csak a napjegyet figyelni, mert a hold, aszcendens és a többi, biztos, hogy befolyásolja a személyiségét.
13/16 anonim válasza:
Szűz vagyok. Ha ez vigasztal, mi legalább annyira szenvedünk a mások hibáitól (és persze a magunkéitól), mint ők a kritikától.
14/16 anonim válasza:
Látom valaki ki nem állhatja a Szűz embereket. xD Tök jó válaszokat lepontoznak. Na lássuk az enyémet mennyien húzzák le: A legjobb haverom Szűz és van két tesóm akik szintén Szűz jegyűek. Ami közös bennük talán az, hogy "kritikusak". De ez mindegyiknél másképpen jelenik meg. Pl.: haverom magával szemben, a tesóim meg játékosan osztják az eszüket, de sosem bántóan. Emellett az egyik osztálytársam is Szűz jegyű volt, és folyton ő volt az, aki normálisan állt a többiekhez, míg őt csesztették és elnyomták (duci volt, nem tudott jól kommunikálni stb.). Ezt nem lehet szerintem így bekategorizálni.
15/16 anonim válasza:
Köszi 14-es, megnyugtattál. Szűz jegyű vagyok én is, de továbbra sem értem az általánosítást. Életem szerelme Bak volt - most ugorjak rá mindegyikre??!!
16/16 anonim válasza:
A tágabb környezet, azaz tipikusan munkatársak, haverok, iskolatársak inkább az aszcendenst és az egyes házat "látják" a másikon. De egyébként is, az asztrológia nem így működik, hogy minden akármilyen jegyben született ember ilyen meg olyan. Mindegyik jegy benne van mindenkiben különböző mértékben, amit elvileg az illető horoszkópjából lehet kiolvasni, amihez nem elég a szülinapja, azaz hogy a Nap milyen jegyben állt. Egyébként tudtommal a Szűz aszcendens az egyik leggyakoribb Magyarországon, azért is kritizáljuk folyton egymást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!