Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ennyire rossz lenne az emberek...

Ennyire rossz lenne az emberek ízlése általánosságban?

Figyelt kérdés

Szoktam olvasgatni ezt a kategóriát itt GYK-n, és néha belefutok olyan válaszokba, amik felett perceket gondolkodok vagy csak egyszerűen lezsibbad az agyam tőlük. Most egy válasz szavazatán akadtam meg. Itt a #9-es: https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__egyeb-kerdesek.. Szerintetek tényleg nem érzik az emberek a mikrózott és hővel melegített folyadékok közti különbséget? Vagy mi a fenéért pontozták le ennyire?

Pár hete is találtam egy hasonló választ, az 91%-on állt akkor, abban az volt leírva, hogy "néha nekem is oda szoktak égni a tepsiben a pogácsák és hasonlók, de ez nem nagy baj, attól hogy fekete az alja az íze még nem változik meg, felesleges olyan dolgokra pénzt kiadni mint a szilikonos sütőpapír", nem pont így, de ez volt a lényege.

Ez miért van? Hogyan jöhetnek ilyen válaszokra ilyen értékelések? Ennyire nem éreznek ízeket az emberek, vagy összefogott 1 tucat troll és ezek csak trollkodások?

2022. ápr. 15. 15:27
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
First world problem. :-D
2022. ápr. 15. 15:34
 2/8 anonim ***** válasza:
91%

Igen, mindenkinek rossz az ízlése, csak te vagy helikopter.

A többi embert el kéne vinnie az ízlésrendőrségnek, neked meg valami kitüntetést kéne adniuk, mert megérdemled a jó ízlésedért.

2022. ápr. 15. 16:06
 3/8 anonim ***** válasza:
88%

#2: :-)))))

Frappáns!:D

2022. ápr. 15. 16:07
 4/8 anonim ***** válasza:
99%
Odaégetni a pogácsát szimpla igénytelenség, de a linkelt 9. kommented meg szimplán ostobaság. Maga a víz íze semmit nem változik, akárhogy melegíted. Ez kémiai nonszensz.
2022. ápr. 15. 16:47
 5/8 anonim ***** válasza:
98%

4: az a baj, hogy(tév)hit ellen nem lehet tudományos érvekkel cáfolni... :))

Ő valamiről meg van győződve, akkor mindenki más a hülye. :-D

2022. ápr. 15. 16:55
 6/8 anonim ***** válasza:
95%
nem biztos hogy van hozzá köze, de ha nem túl régen történt sokan a covidtól bizonyos élelmiszerekre tartósan is elszenvedhetnek íztorzulásokat, legalább három különböző embertől hallottam hogy kifejezetten a kávénak lett más íze mióta átestek a víruson
2022. ápr. 15. 16:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Rossz az ízlése igen sokaknak. Pl.volt, hogy olvastam éttermi értékelést annak alapján ültünk be. Valós emberek fotóval véleménnyel és háát...hogy neki az ottani kaja mitől volt mennyei, meg finom nem jöttem rá...talán az adagtól voltak elálujva.

Mondjuk sokan nem tudnak ám főzni és bármi finom nekik azt is észrevettem.

Sokan moslékolnak is, kolléganőm pl. tök gusztustalan dolgokat hoz ebédre-neki bárhol bármit kap az finom.

2022. ápr. 17. 08:29
 8/8 PéterPálka válasza:
91%
Azért pontozták le a #9-es választ, mert nem igaz amit írt. Ha valóban más lenne az íze a mikrózott ételnek, akkor azt nem néhány ember írná csak, hanem több millió, hiszen már évtizedek óta használjuk a mikrót. Olyan dolog ez, mint amikor egyesek esküsznek, hogy a lakásban lévő elektroszmogtól lettek betegek, vagy a HiFi jobban szól, ha aranyozott dróton megy a jel a hangfalhoz. Aki ilyen fokon elvakult hívő, azt nem lehet észérvekkel meggyőzni semmiről.
2022. ápr. 19. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!