Ennyire rossz lenne az emberek ízlése általánosságban?
Szoktam olvasgatni ezt a kategóriát itt GYK-n, és néha belefutok olyan válaszokba, amik felett perceket gondolkodok vagy csak egyszerűen lezsibbad az agyam tőlük. Most egy válasz szavazatán akadtam meg. Itt a #9-es: https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__egyeb-kerdesek.. Szerintetek tényleg nem érzik az emberek a mikrózott és hővel melegített folyadékok közti különbséget? Vagy mi a fenéért pontozták le ennyire?
Pár hete is találtam egy hasonló választ, az 91%-on állt akkor, abban az volt leírva, hogy "néha nekem is oda szoktak égni a tepsiben a pogácsák és hasonlók, de ez nem nagy baj, attól hogy fekete az alja az íze még nem változik meg, felesleges olyan dolgokra pénzt kiadni mint a szilikonos sütőpapír", nem pont így, de ez volt a lényege.
Ez miért van? Hogyan jöhetnek ilyen válaszokra ilyen értékelések? Ennyire nem éreznek ízeket az emberek, vagy összefogott 1 tucat troll és ezek csak trollkodások?
Igen, mindenkinek rossz az ízlése, csak te vagy helikopter.
A többi embert el kéne vinnie az ízlésrendőrségnek, neked meg valami kitüntetést kéne adniuk, mert megérdemled a jó ízlésedért.
4: az a baj, hogy(tév)hit ellen nem lehet tudományos érvekkel cáfolni... :))
Ő valamiről meg van győződve, akkor mindenki más a hülye. :-D
Rossz az ízlése igen sokaknak. Pl.volt, hogy olvastam éttermi értékelést annak alapján ültünk be. Valós emberek fotóval véleménnyel és háát...hogy neki az ottani kaja mitől volt mennyei, meg finom nem jöttem rá...talán az adagtól voltak elálujva.
Mondjuk sokan nem tudnak ám főzni és bármi finom nekik azt is észrevettem.
Sokan moslékolnak is, kolléganőm pl. tök gusztustalan dolgokat hoz ebédre-neki bárhol bármit kap az finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!