Chiron a 8. házban Ikrek jegyében mit jelent?
Nézz meg egy-két profi asztrológus videót! B*szik valaki Chrironnal? Senki....(lehet csak Griga Zs.) Vajon miért nem?
Talán mert csak egy kavics a Szaturnusz-Jupiter stb. mellett. Gondolom azok hatását már szegről-végről kitanulmányoztad.
(Sajnos nekem még több év után sem sikerült.)
Az intimitással és a bizalommal lehetnek nehézségeid a kommunikaciót illetően.
Mindigy valami vagy túl sok vagy kevés, de soha nem a jó "mennyiség".
Vagy túl sok infót osztasz meg, és túl privátakat, es nagyon megnyílsz, és aztán kiderül, hogy nem kellett volna megbíznod másokban ennyire.
Vagy abból sérülsz, hogy semmi infót nem tudnak kiszedni belőled, mert mindent 21 pecsétes titok alatt őrzöl. És akkor az a baj.
Nekem is a 8as házban van, csak a mérlegben. Nehéz állás.
A Chiron és a társai (törpebolygók, aszteroidák stb.), amit jelölnek, azok általában kiolvashatóak jelentősebb horoszkópelemekből is. Persze a Chiron ráerősít egy-egy dologra, vagy képes árnyalni a képet, de általában nem szükséges figyelembe venni.
Nekem is: ha nem tudnám, hol van a Chironom, akkor is tudnám, hogy azokkal a területekkel gebasz van, amit a Chironom jelöl.
A te képletedben is tuti jelöli valami a Skorpió/8. ház/Plútóval kapcsolatos problémákat a Chironon kívül is.
Nem pontosan tudom, mit jelent a Chiron, de ha jól emlékszem, ilyesmit: olyan életterületet, tulajdonságot mutat, amivel neked személyesen nagy problémáid vannak, mégis ezekkel a tulajdonságokkal, életterületekkel kapcsolatban tudsz mások számára pozitívan hozzájárulni, segíteni stb.
Ha a Chironodat akarod elemezgetni, akkor a Chiron fentebb írt működési mechanizmusait vesd össze a 8. ház témáival. (Szex, halál, transzformáció, birtoklás, elengedés, mások pénze/tulajdona, önpusztítás, öngyógyítás stb.)
Igen, a Chiron egy kentaurról kapta a nevét, aki gyógyíthatatlan sebtől szenved, de pont ezért lesz maga gyógyító. És ezt is jelenti, hogy valami, azzal a területtel kapcsolatos általában korai fájdalom, veszteség, trauma, amit cipelsz, de épp ezért megérted azt, aki hasonlóval küzd.
Ikrek témái a kommunikáció, tanulás - érdemes megnézni, hol áll a Merkúr. 8-as házba meg sok minden tartozik, főleg az ilyen pszichológia, szexuális ösztönök, öröklés, erőszak, újjászületés...
Az egyik barátomnak a radixában láttam, aki jelenleg rákos és több áttétes. Közelebb szerettem volna kerülni ehhez a témához, hátha ez is mutat valamit.
Mindenkinek köszönöm, aki érdemben válaszolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!