Mit jelent, ha a Hold mától 3 napig a szűz jegyében áll?
A Hold az érzelmekért felelős, a Szűz csillagképben állva pedig nehezen kifejezett és megélt érzéseket eredményez. Vagyis, így fog hatni nagyjából mindenkire, kollektív módon.
Az én asztrológiai képletemben szintén a Szűzben áll a Hold, ezért olvastam utána annak idején. :)
#3 az a helyzet hogy ebben a pár órában kicsit tájékozódtam erről és megtudtam, hogy bár a csillagjegyem szűz, de a Holdam bika (amin nagyon meglepődtem, tök váratlan volt)
Szóval így most gondolom ez nem vonatkozik rám :D
Hogy kollektíven megnő az igény a megértésre, hogy mi miért van, miért ott van, miért úgy van az életben, de nem filozófiai meg teoretiks síkon hanem inkább a praktikumban.
Hajlamosabb az ember analizálni a dolgokat (a fenti megértést segítendő), elhelyezni őket egy rendszerben, valahova "tenni akarja" azt ami épp történik vele. Mivel hajlamosabb az ember az analízisre, elemzésre, könnyebben kiszúrja a hibákat, ami nem illik a rendszerbe, ami nem ott van ahol kéne, emiatt hajlamosabb a kritikára (másokkal vagy saját magával szemben).
Mindig van elég teendő, nehezebben állsz meg pihenni.
Jó időszak a rendszerezésre ami valahogy a praktikumhoz köthető pl órarend vagy egy napirend kidolgozására, takarítasra, rendrakásra, minden olyan tevékenysegre ahol nagy szerepe van a reszleteknek és a pontosságnak.
Hogy neked a napod is ott van, annyiban valtoztat neked ezen, hogy eleve olyan a szemelyiséged es igy fejezed ki magad, azaz szeretsz rendszerezni, átlátni a dolgokat, és amiket fentebb leírtam, valamelyik életteúlteteden. Ezekben a napokban pedig erre meg jobban megnő az igényed, ha nem tudod "önmagad adni", akkor a hangulatod ingadozhat. Viszont egy kényelmesebb időszak, mivel a fent leírtak (rendszerezes, racionális megértés) neked természetesen jönnek.
Persze nem csak a napot meg holdat nézzük, hanem mellette mas bolygókat is, amik a fentieket mind befolyásolják.
És amúgy ahogy 3as írja ez nem az a tutujgatós gondoskodós 3 nap lesz, mert a praktikusság és racionalitas felé visz el.
A bika holdaddal is jól "működik" a szűz hold.
Esetleg ami előjöhet, hogy találkoHATSZ olyan helyzettel, hogy választanod kell a kényelem/szépség/kellemesség és a logikus érvek/praktikum között.
Most hajlamosabb lehetsz lemondani a kényelemről és inkább az észérvek mellett dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!