Mi lehet az aszcendense és miért gondolod úgy?
Az ascendens a külső megjelenés alapján.
Kos, esetleg oroszlán.
Akkor lehet nem Kos az aszcendense a linkelt embernek hanem Vízöntő mondjuk, ha az övé mondjuk nincs fent (nem találtam meg), míg Senna fent van így ő lehet egy támpont.
Kos aszcendensűként Shakira jutott eszembe, megnéztem őt is, más jellegű
Napjegy alapú hasonlítást is csináltam már és ott semmiféle hasonlóság és összefüggés nem volt, aszcendens alapú meg igen.
Sőt azt mondják h a Szaturnuszi aszcendensek (ebbe tartozik a Vízöntő is ugyebár) ugyanúgy élesebb, szögletes formákkal rendelkeznek, mint a Marsi aszcendensek (Kos, Skorpió).
Csak ekkor elkezdtem ezt is megfigyelni és igaznak bizonyult (pluszban néztem ismerőket is akik elmondták az aszcendensüket, időpontukat és lehetett így hasonlítgatni, a Nap alapúnak nincs alapja)
"Sőt azt mondják h a Szaturnuszi aszcendensek ugyanúgy élesebb, szögletes formákkal rendelkeznek, mint a Marsi aszcendensek (Kos, Skorpió)."
Igen, a szaturnuszi és a marsikus minőségek nagyon közel állnak egymáshoz, csak a Szaturnusz ilyen hűvös, semleges, a Mars meg nagyon is lelkes, tüzes, szenvedélyes.
Az biztos hogy a Marshoz tartozik minden ami csíp, szúr, vág, hegyes, éles, szóval ezek a veszélyes minőségek.
Gótikus művészetben (pl. építészet) vannak ilyenek amik visszaadják a Szaturnusz-Mars hatást, ami véleményem szerint az egyik legveszélyesebb kombináció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!