Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Kígyótartó vagyok a 13 horoszk...

Kígyótartó vagyok a 13 horoszkóp közül, hogyan jellemeznétek ezt a jegyet?

Figyelt kérdés

jún. 22. 15:49
 1/8 Bálvány ***** válasza:
65%
Nincs kígyótartó csillagjegy, csak csillagkép. De gondolom téged ez nem hoz zavarba.
jún. 22. 16:14
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Nem, nem vagy az.
jún. 22. 19:42
 3/8 anonim ***** válasza:

"Kígyótartó vagyok a 13 horoszkóp közül"

Milyen 13? 88! Nyiregyhazaval egyutt 89!

40F incel

jún. 23. 06:16
 4/8 anonim válasza:

Szia kérdező! Mi köze minek mihez??? Jesszus!

2-es! Mi nem ő? Tényleg érdekel!

3-as! Szeretném érteni mi az a 88 meg 89... köszönöm. Kezdem néha én kellemetlenül érezni magam ilyen kérdéseknél mármint a semmit érőknél. Bocsi kérdező. Lehet nem értjük itt 3-an kérdezz újra bővebben.

jún. 27. 01:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Valóban van a Nyilas csillagjegy időszakába beleeső másik csillagjegy, mely a Kígyótartó, ami pár napos csak, de gyakorlatilag "Nyilas" vagy, nagyon sok asztrológus ezzel a csillagjeggyel nem foglalkozik, és nem veszi számításba, így sokmindent nem is lehet tudni róla, nyilván a Nyilas jegy jellemzői kellene, hogy illjenek rád
júl. 1. 09:36
 6/8 anonim ***** válasza:

"nagyon sok asztrológus ezzel a csillagjeggyel nem foglalkozik"

Azert, mert nem zodiakusjegy, hanem csillagkep.

40F incel

júl. 1. 10:52
 7/8 anonim ***** válasza:
6os ha így vesszük, minden zodiákus csillagkép is.....
júl. 2. 18:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen, de az asztrologiai kepletben feltuntetett zodiakus elter az azonos nevu csillagkepektol. Vagyis az Ikrek csillagkep nem azonos az Ikrek zodiakusjeggyel. Pl. nekem a Nap 11° Ikrekben van, es egyuttall az Aldebaran allocsillaggal, ami a Bika csillagkepben van :)

40F incel

júl. 2. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!