Hogyan jellemeznétek engem ezek alapján?
Napjegyem:Szűz
Holdjegyem:Mérleg
Asszcendensem:Szűz
És még annyi hogy ti hisztek ezekben?
Nem hiszek ebben, de érdekesnek tartom. Egyébként en ismerek például olyan embert aki valamennyire hisz ezekben, és attól még intelligens. Nem kellene elitelni, az embereket csak azért, mert valamiben máshogy gondolkodnak, pláne ha csak egy kérdést tettem fel.
Van retrográd bolygód? A Rahu és a Ketu hol áll a Naphoz képest?
3 adatból nem lehet jellemezni téged, kedves Kérdező. Aki e három adat alapján bármit is leír rólad, az komolytalan ember.
Én ezt máshogy gondolom. Ha önmagamat szeretném meghatározni, az azt jelenti, hogy szeretném minél jobban ismerni/kiismerni saját magam, és nem pedig amit te írtál, vagyis korlátozni.
De a kérdésemben nem írtam, hogy erről lenne szó, ha már ennyire megakarnam határozni önmagam, nem ezek alapján tenném.xd
Egyszeruen csak érdekesnek tartom, miert lenne ez baj?
Első vagyok.
Ne haragudj de nagyon minimális ész kell ahhoz hogy az ember tudja hogy a horoszkóp egy baromság. Aki hisz benne az inteligens ember nem lehet
"Én ezt máshogy gondolom. Ha önmagamat szeretném meghatározni, az azt jelenti, hogy szeretném minél jobban ismerni/kiismerni saját magam, és nem pedig amit te írtál, vagyis korlátozni."
Az elme szintjén (meghatározásokkal, szavakkal, mondatokkal) sosem fogod megismerni önmagad. Valójában sosem fogod megtudni, hogy mi vagy ki vagy. Mindig csak azt tudhatod, ki/mi nem vagy.
Tehát pont az ellenkezőjét éred el, mert az elmébe süllyedéssel, tehát önmagad szavakkal való meghatározás által eltávolodsz a valódi lényedtől, ami nem szorítható korlátok közé. Tehát lekorlátozod önmagad.
Hát te már ezt jobban tudod. 😅
Nekem már ez így túl összetett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!