Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik csillagjegy szülőtei a...

Melyik csillagjegy szülőtei a leginteligensebbek?

Figyelt kérdés
Amelyikre leginkább az jellemző, hogy nem az érzelmei irányítják és az ösztőnei. Minimálisak ezek csak. Levegős jegyek közül melyik leginkább vagy ez a föld jegy közül valamelyik?

jún. 8. 20:26
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
57%

Nézd nincs ilyen hogy melyik a legokosabb jegy.

A halak volt itt szidva, Einstein halak volt…

Bár én pl pont hozom a jegyem tulajdonságait, sőt én tripla jegyű vagyok, a nap a Merkúr és a Vénusz jegyem is ugyanaz. Ettől függetlenül ha múlik is a jegyeden, tuti hogy nem csak ezen.

jún. 8. 22:39
 12/33 anonim ***** válasza:
8%
Mérleg
jún. 8. 23:03
 13/33 anonim ***** válasza:
46%
A modern asztrológia sok mindent tévesen tud és terjeszt
jún. 9. 00:11
 14/33 anonim ***** válasza:
Halak
jún. 9. 08:30
 15/33 Laylah ***** válasza:
Ha intelligenciáról, intellektusról beszélünk, akkor a Merkúrt kellene nézni. Azon belül én a levegős jegyeket sorolnám ide, plusz a Nyilast a tudásszomja miatt.
jún. 10. 18:03
 16/33 anonim ***** válasza:
Most csak arra a lehetőségre építve, hogy a horoszkópok tényleg igazak, amiben én nem hiszek: az intelligencia nem függ össze a racionális/érzelmi alapú gondolkodással. Ez alapján teljesen nonszensz a kérdés, azt is kérdezhetnéd, hogy a kék vagy a zöld szeműeknek jobb az emésztése.
jún. 10. 18:09
 17/33 anonim ***** válasza:
Skorpió, de nem szabad elárulni nekik, mert szörnyen önteltek. :D
jún. 10. 18:51
 18/33 anonim ***** válasza:
igen a skorpiók, akik ezt szerényen veszik tudomásul :D
jún. 10. 20:49
 19/33 anonim ***** válasza:
Halak vagyok vízöntő Merkúrral és intelligens, meg szerény is 😀
jún. 11. 18:45
 20/33 anonim ***** válasza:

a szerénység nem éppen jellemző a skorpióra, de olykor-olykor meg tud nevettetni és az is valami :D

jún. 11. 18:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!